Xiaomi Mi 10 Olduğu İddia Edilen Bir Görüntü Yayınlandı

Xiaomi, kuşkusuz son zamanların en dikkat çekici telefon üreticilerinden birisi. Şirket özellikle düşük kar marjı ile çalıştığından telefonları rakiplerine göre biraz daha ucuz oluyor. Bu nedenle bir çok telefonda satış rekorları dahi kırılıyor. Saniyeler içerisinde tüketilen Çin satışlarını hatırlayın. Şirket yeni modeli Xiaomi Mi 10 ve Pro modellerini bu sene piyasaya çıkartacak.

Xiaomi Mi 10 Pro

Tasarım konusunda daha önceki modellere kaba taslak benzeyen bu yeni cihaz ön ve arka kamera konusunda değişiklik gösteriyor. Sızan görseli inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi 10 Olduğu İddia Edilen Bir Görüntü Yayınlandı

Ön kamera son zamanların modası olarak ekranda delik şeklinde geliyor. Bu tasarım oldukça seviliyor. Açılır kapanır ön kamera modeli ileride bozulabileceği düşüncesiyle sıcak bakılan bir tasarım olmaması nedeniyle bu tür bir tasarım daha çok tercih ediliyor. Bunun yanında bu ön kamera tasarımı ayrıca ekran kasa oranı açısından gerekli görülüyor.

Arka kısımdaki 4 kamera Xiaomi’nin bundan sonraki kamera kombinasyonuna ışık tutuyor. Ekran konusunda söylenmesi gereken bir başka konu ise Samsung’un başlattığı eğimli ekrandan esinlenilmiş lakin bakıldığı zaman bu yasarım üzerine bir ekran koruyucu koyulamadığı için pek sevilmiyor. Ama Gorilla Glass koruması sayesinde buna da gerek olmadığını belirtelim.

Xiaomi Mi 10 – Mi 10 Pro bilinen özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 865
  • Ekran: 90HZ yenileme hızı, OLED, 6,5 inç
  • Ram: 8 gb ve 12 gb seçenekleri gelecek.
  • Depolama: 256Gb ‘a kadar depolama alanı olacak. Diğer seçeneklerde bekleniyor.
  • Kamera: Sony IMX686 ana sensör, 20MP ultra geniş sensör, 12MP telefoto sensör ve 5MP makro lens ile dörtlü kamera seti. 30X dijital zoom yapabilme
  • Batarya: 4500 mAh kapasite, 40W kablolu hızlı şarj, 30W kablosuz hızlı şarj

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir