Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır? Chrome Dinozor Hileleri Nelerdir?

Chrome Dinozor Oyunu, çoğumuzun internet olmadığında veya canımız sıkıldığında oynadığımız eğlenceli oyunlardan bir tanesidir. Google Chrome tarafından mobil ve masaüstü alanlarda oynanabilen bu oyun, aslında hem ülkemizde hem de yurtdışında büyük bir popülerlik taşıyor. Bir dinozor olarak başladığımız maceramızda engellerin üzerinden atlayarak puan kazanmaya ve dinozoru bitiş noktasına kadar götürmeye çalışıyoruz. Peki “Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır? Chrome Dinozor Oyunu Hileleri Nelerdir?” Bütün bu konuyu, bugünkü yazımızda açıklayarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır Chrome Dinozor Hileleri Nelerdir

İlginizi Çekebilir: En İyi Mobil Oyunlar [2024] – 35 Oyunluk Dev Liste

İnternet bağlantısının olmadığı zamanlarda oynanan Chrome Dinozor Oyunu, can sıkıntısına birebir gelen ve çabuk vakit geçirmenizi sağlayan oyunlardan bir tanesidir. Herkesin sadece internet olmadığı zamanlarda oynayabildiğimizi düşündüren oyun, aslında internet bağlantınızın olduğu zamanlarda da oynanabiliyor. Bu sistemin nasıl olduğunu ve hangi ipuçlarının bulunduğunu bu yazımızda bahsedeceğiz.

İnternet Yokken Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Oynanır?

Bilgisayarınızda veya mobil cihazlarınızda internet yokken oynadığınız dinozor oyunu, internet varken de rahatlıkla oynanabilmektedir. Oyunu bu şekilde oynayabilmek için cihazımızda sadece bir tarayıcıya sahip olmamız gerekiyor. Devamında ise tarayıcının üst kısmında bulunan arama butonuna tıklayarak “Chrome://dino” şeklinde aratıp tıklamamız gerekmektedir. Bu arama sonucunda karşımıza çıkan ekrandan Google Chrome Dinozor Oyununu oynayabilir, istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz.

Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır? Chrome Dinozor Hileleri Nelerdir?

Tarayıcı üzerinden Chrome Dinozor oynamayı istemiyor ve problem yaşayabileceğinizi düşünüyorsanız daha değişik bir yoldan da söz edelim. Eklenti olarak da oynayabilmemize imkan tanıyan Google, oldukça kolay şekilde oyuna bağlanmamızı sağlıyor. Bunun için yapmamız gereken tek şey Chrome Dinozor eklentisini tarayıcınıza ekleyerek giriş yapmamızdır. Bundan sonra direkt olarak oyuna giriş yapabilir, keyfini çıkarabilirsiniz.

Dinozor Koşu Hızı Hilesi

Chrome Dinozor Oyunu içerisinde belki de oyuncuların en çok istediği özelliklerden bir tanesi hızlı koşmadır. Hızlı koşmaya başladığınız zaman engeller biraz zorlaşsa da oldukça kolay ilerleme sağlanabiliyor. Koşu hızı hilesi içerisinde az sonra bahsedeceğimiz kodu giriş yaparak dinozorun hızını basitçe artırabilirsiniz. Bunun yanında hızı kendinizde artırabilir, dilediğiniz kadar yükseltebilirsiniz.

Chrome Dinozor Koşu Hızı Hilesi için kullanacağımız komut “runner.instance_.setspeed(1000)” kodudur. Kodu kullanmak için oyun alanına giriş yaptıktan sonra F+F12 tuşlarına birlikte basıyoruz. Devamında karşımıza çıkan seçeneklerden Console alanına giriş yaparak az önce bahsettiğimiz komutu yapıştırıyoruz. Bundan sonra dinozorun hızını istediğiniz kadar ayarlayabilmeniz mümkün olacak.

Dinozor Puan Değiştirme Hilesi

Dinozor oyunu içerisinde bulunan bazı özellikler oyuncuların fazlasıyla dikkatini çekebiliyor. Bunlardan bir tanesi olan puan seçeneği, hızlı ve direkt olarak yükseltilmek istenebiliyor. O yüzden bu başlığımızda bahsedeceğimiz komutu kullanarak kendi puanınızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Chrome Dinozor Oyunu Nasıl Açılır? Chrome Dinozor Hileleri Nelerdir?

Dinozor oyununda puanı direkt olarak değiştirmek istiyorsanız bunun için öncelikle oyunun bulunduğu yerde F+F12 tuşlarına basmamız gerekmektedir. Bu işlemin ardından açılan site inceleme bölümünde “Console” bölümüne giriş yapıyoruz. Devamında kod yazma alanına “Runner.instance_.distanceRan = 12345 Runner.instance_.distanceMeter.config.COEFFICIENT” komutunu yapıştırabilirsiniz. Burada bulunan 12345 kodunu dilediğiniz gibi değiştirebilir, puanınızı kendiniz belirleyebilirsiniz!

Dinozor Hızlı Puan Kasma hilesi

Dinozor oyununu oynamak fazlasıyla zevkli olsa da bazı kullanıcılar hızlı puan kasmayı da isteyebiliyor. Hızlı puan kastığınız zaman herhangi bir engele takılmaz ve sadece yerinizde kalırsınız. Bu sayede dinozorumuz yerinde koşuyormuş gibi yaparak puanları kolaylıkla toplar.

Chrome Dinozor Hızlı Puan Kasma hilesini yapabilmek için öncelikle oyunun bulunduğu “Chrome://dino” adresine giriş yapıyoruz. Devamında sitenin üzerine sağ tıklayarak “İncele” seçeneğine tıklıyoruz. Burada karşımıza çıkan sekmeden “Console” yazısı içerisine girerek “runner.instance_.playing intro = true” kodunu yapıştırıp Enter diyoruz. Böylelikle dinozor herhangi bir engele takılmayacak ve hızlı bir şekilde puan kasacaktır.

Dinozor Engellere Takılmadan Geçme Hilesi

Oyunun son olarak bilinen ve diğerlerinden biraz daha zevkli olan hilesine geldik. Chrome Dinozor Engellere Takılmadan Geçme Hilesi, oldukça kolay bir şekilde tanımlanabilen bir hiledir. Oyuncuların zorlanmadan ilerleyebildiği bu hilede, sadece hileyi aktif hale getirmeniz ve herhangi bir tuşa basmadan izlemeniz yeterlidir.

Chrome Dinozor Engel Hilesini aktif hale getirmek için öncelikle oyunun bulunduğu “Chrome://dino” adresine giriş yapmamız gerekmektedir. Bundan sonra klavyenin üst kısmında bulunan “F12” tuşuna basarak “Console” alanına giriş yapıyoruz. Burada bulunan yazı yazma alanında “runner.instance_.gameOver = function(){};” yazarak enter tuşuna basıyoruz. Budan sonra hiçbir engele takılmayarak engelleri kolayca geçebilir, oyunda bulunan puanınızı artırabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir