Dlvr.it ile Yazılar Otomatik Sosyal Ağlarda Paylaşılsın

Günümüzde sosyal ağların kullanım oranı hem ziyaretçi çekmek hemde seo etkisinia rtık bilmeyen yoktur. Bu nednele bir yazının yayınlandıktan sonra duyurmakta gerektiğini düşünenlerdenim. İşte bu yüzden üye olduğunuz sosyal ağlarda paylaşarak takipçilerinizi haberdar edebilirsiniz.

İşte bu işlemi yapan basit ve güzel bir servis var. Benim gibi bazen paylaşmak için üşenenler için yapılmış facebook,twitter gibi sosyal ağlarda kolaylıkla rssnizdeki içeriği paylaşan site basit kullanımıyla dikkat çekiyor.

“Add Route” diyerekten işleme başlıyoruz.

Sonrasında sol bölüm yani “Source” bölümünde “add” diyerek içeriğin çekileceği sitenin rss adresini gireceğiz. Buradan yeni adres için “New” eğer önceden kullandığınız adres için ise “Use existing feed” diyerekten rss kaynağını ekliyoruz.

Yeni rss eklerken bazı ayarlar çıkacka bunlar ne kadar sıklıkla kontrol edilecke. Önüne arkasına ne eklenecek. İşteki kelimeleri filtreleme gibi baya özellik bulunuyor.

Bunları ayarlayıp kaynağı ekledikten sonra sağ taraf yani nerede paylaşılacaksa onları seçiyoruz. Burada “add” diyerek işe başlıyoruz. Şu anda facebook,twitter,tumblr,myspace,statusnet ve linkedin hesaplarında paylaşan araçta can alıcı nokta aslında facebook. Çünkü diğerlerine bir şekilde yapılıyordu ama facebook için araçlarda sorun çıkabiliyor. Bu siteyide aslında sırf facebook için kullanıyorum.

Çünkü hem yazı resmini çekmesi hem sitede direk bağlantısını vermesi nedneiyle sistem en iyilerinden.

Bu işlemler sonrasında yukarıdaki gibi bir şekilde olacak ki artık çalışıyor demektir. Ayrıca burada tek site değil bir kaç sitedeki rss kaynağını aynı sayfaya gönderebilir ya da bir sitedekini bir kaç sayfaya postalama şansınız olmasıda yine güzel seçeneklerden birisi diyebilirim.

5 Comments

  1. cem avatarı cem dedi ki:

    Ben daha önce wordpress nexscript eklentisini kullandım. Free versiyonunda bazı sorunlar vardı. Prosunu almayı düşünüyorum. Bir kere ucret odeyip eklenti ile tüm sosyal medya hesaplarımda makaleler paylaşarak reklam yapabilim diye düşündüm. Bu sitede ise her ay bir ödeme yapmak gerekiyor sanırım. Sizde bu sitemi yoksa eklenti ile mi çalışalım. Benim 20 Facebook profilim, 40 sayfam, bir o kadar twitter vs tüm sosyal hesaplardan var. Tamamen reklam amaçlı kullanıyorum sosyal medyayı.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Bende ücretlisini kullanıyorum ama çok fark olmuyor gibi

  2. hakan avatarı hakan dedi ki:

    graffiti sistemini kullanıyordum. Bakalım bu dlvr.it sistemini de deneyelim. paylaşım için tşk ederim.

  3. Fatih Hüner avatarı Fatih Hüner dedi ki:

    eline emeğine sağlık rss grafitti ile yapamamıstım bunda yaptım daha birşey paylasmadım ama inşallh olur

  4. Ugur avatarı Ugur dedi ki:

    Kullandığım bir site. Gerçekten sizin için her işlemi otomatik yapıyor.Bilmeyen arkadaşlar için yararlı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir