Far Cry 3’te 4 Silahı Aynı Anda Alma

Far Cry 3 oyunda aslında bilmediğimiz birçok özellik var. Bu özellikleri biz keşfedip sizlerle yaplaşıyoruz. Far Cry 3’te başlangıçta sadece bir silah alabiliyorsunuz. Aslında kapasiteniz 4 silah. Far Cry 3’ün bir sürü özelliğinden sadece bir tanesi bu. Bu özelliği kendinize almanız için bazı şartlar var. Bu makalede onları konuşacağız.

Far Cry 3’te hayvanları öldürüp kalplerini sökebiliyoruz. O kalpler çok para ediyor. Ayrıca bizim bir sürü özellik kazanmamıza yardımcı oluyor. Silah özelliği de onlardan bir tanesi. Far Cry 3’te 4 adet silahı aynı anda alabilmeniz için 3 adet hayvana ihtiyacınız var. Bunlardan ilki “dağ keçisi”. Dağ keçisini bulup kalbini alacaksınız. Sonra da menüye gireceksiniz. Menüye girdiğiniz zaman aşağıdaki gibi bir görüntü karşınıza gelecek.

Menüyü açtığınız zaman ikinci sırada olan “crafting” sekmesine tıkalyın. Tıkladığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.

Craftinge tıkaldığınız zaman karşınıza gelen ekranda sağ üst köşede 4 tane ayrı sekme var. Birincisinde iğne işareti var. İkincisinde çanta gibi bir işaret var. Ona tıklayacaksınız ve içine gireceksiniz.

İkinciye tıkladığınız ve içine girdiğiniz zaman karşınıza weapon holsters adında bir sekme çıkacak.

Her şey burada gizli. Burada sizden ne istediğini göreceksiniz. Bende görünmüyor. Çünkü ben tüm silah alma özelliğini açtım. 4 tane silahım var. Bu nedenle göremiyoruz. Ben size tarif edeyim. İlk önce dağ keçisi, sonra geyik, sonra da köpek balığı öldürüp kalbini alacaksınız. Aldığınız zaman crafting menüsüne girip onu satacaksınız. Aldığınız şeyi satmak için onun üzerine iki defa tıklayın.

Tüm yapmanız gerekenler bundan ibarettir. Bu sayede 4 adet silah taşıyıp oyunu daha rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

One Comment

  1. cenk avatarı cenk dedi ki:

    Teşekkürler. Güzel paylaşım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir