Youtube Abone Kasmak #5 – Kamera – Yüz – Yeşil Arka Plan

Bir Youtube abone kasma öneri yazımızdan yine herkese merhaba, bu videoda sizlere Youtube videolarınızın ilgi görmesini sağlayacak 3 etkenden bahsedeceğim. Bunları şu şekilde sıralayabilirim.

  1. Kamera
  2. Kendi yüzünüz
  3. Yeşil bir arka plan perdesi

Bunlarla profesyonel olma yolunda bir adım daha ileri gidebilirsiniz. Gelin şimdi tek tek ne işe yaradıklarını açıklamaya çalışalım.

Youtube kamera

Ben sohbet videoları ya da mücadele videoları yapmıyorum kameraya neden ihtiyacım olsun demeyin. Çünkü oyun videoları kaydediyor sadece ekran kaydetmeye ihtiyacınız olsa bile ekranın bir köşesine yüzünüzü koymak için kameraya ihtiyacınız var. Bu durumda izleyicilerinizin önüne çıkmanız gerektiğini de anlamışsınızdır. Bu açıdan sağlam bir kamera ve üç ayak alabilirsiniz.

Kendi yüzünüz

Youtube Abone Kasmak #5 - Kamera - Yüz - Yeşil Arka Plan

Videolarınızı yüzünüzü göstererek çekmeniz insanların ilgisini iki kat çekecektir. Örneğin bir oyun videosu çekiyorsunuz. İnsanlar elbette oyunu izleyecekler sizi değil ama oyun oynarken gösterdiğiniz tepki ve mimikler oyunu daha da zevkli hale getirebiliyor. Bu açıdan insanlar sizden bunu bekliyor. Sadece ekran görüntüsü de olabilir ama yüzünüzü de eklediğiniz zaman insanların 2 kat arttığını daha hızlı büyüdüğünüzü ve daha çok izlendiğinizi göreceksiniz. Gelen yorumların ne kadar arttığına dikkat edin.

Yeşil bir arka plan perdesi

Youtube Abone Kasmak #5 - Kamera - Yüz - Yeşil Arka Plan

NEden buna ihtiyacım var? Bazı yazılımlar sayesinde yeşil renkli bir arka planınız varsa arka planı yok edebilirsiniz, ya da arka plana başka bir görüntü koyabilirsiniz. Bir çok şey yapabilirsiniz. Bu sayede oyun videosu kaydederken arka planı yok ettiğinizde sizin yüzünüz görünen tek şey olacak ve sanki oyunun ortasında gibi görünecektir. Ayıca oyun alanı için daha fazla yer ayrılacaktır. Bu da insanların ilgisini çekiyor. Tamamen size ve oyuna odaklanmaları mümkün oluyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir