Youtube Abone Kasmak #2 Video Yükleme İpucu

Youtube’da daha çok izlenme ve daha çok abone sahibi olmak için sizlere bir kaç yöntemden bahsedeceğiz. Elbette kısa sürede etki eden yöntemler değil ama temeli sağlam bir kanal oluşturmak için şimdiden bu yöntemlere başlayıp uzun vadede sonuçlarını alabilirsiniz.

Video yayınlama zamanı

Dikkat etmeniz gereken ilk husus. Videoyu ne zaman yayınlamalısınız? Bunu belirlerken bulunduğunuz bölgedeki yoğunluğa bakın. Bu sayede insanların en çok Youtube’da yeni şeyler aradığı zaman videonuzu yükleyin. İşte basit bir harita.

Youtube Abone Kasmak #2 Video Yükleme İpucuAnahtar kelimeler

Aklınızdaki ve konunuzla alakalı olan anahtar kelimeleri çeşitlendirin ama ana konudan kesinlikle şaşmayın. Anahtar kelimeniz asıl kelime ise bunu çeşitlendirin. Ayrıca anahtar kelimelerinizi başlık, içerik kısmına da yazın. Bu anahtar kelimenin cümle ya da başlık başında olmasına özen gösterin. Bunlar seonun altın kuralıdır.

Anahtar kelime belirleme

Bunun için çeşitli seo araçlarını kullanmanız mümkün. Örneğin Tubics. Bu site sizlere ilgili bir anahtar kelimeyi dünya çapında nasıl kullanmışlar hepsini söylüyor.

Küçük Resim

Küçük resim çok önemlidir. En etkili küçük resim yüzünde bir ifade olan insandır. Bu diğerlerinin ilgisini çekek ve sadece küçük resimden ötürü videoyu izleyenler olur.

Kartlar, anket, oynatma listeleri, bitiş ekranı

Kartlar videonuzu başka bir videonuza bağlamak için kullanılabilir. Bu kanal içinde gezinmeyi arttırır. Bununla birlikte videonuza anket eklemek video izleme süresini ve etkileşimi arttırır. Videonuzun bir oynatma listesi olması +1 farklı bir yerde daha yayınlanması gibidir. Bitiş ekranı videonuzu tamamen izleyen birine başka bir videonuzu önerir. Videonuzu tamamen izleyen kişi muhakkak önerdiğiniz videodan da hoşlanacaktır.

Tavsiyeler şimdilik bu kadar, seriye devam edeceğiz. Ayrıca son olarak sürekli gelen yorumları kontrol edip cevap vermeyi unutmayın.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir