Dinamik e-Posta Nedir? Gmail Yayınladı

Gmail’in yeni özelliği e-Posta konusunda insanları bir adım daha ileri atıyor. Gmail’in tarayıcı sürümü için yayınladığı dinamik posta özelliği yakın zaman içinde mobil sürüme de gelecek lakin tam bilgi yok. Bu özellik hakkında biraz bilgi verelim.

Dinamik posta nedir?

Dinamik posta kısaca size gönderilen mail üzerinden basit işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin yayınlanan gifte görüldüğü üzere mailinize Pinterest’ten gelen bir maille doğrudan siteye gitmeden mail içinden bir pini kaydetmenize olanak tanıyor.

Dinamik e-Posta Nedir? Gmail Yayınladı

Google bu özelliği şimdilik bir kaç şirketle kullanılıyor. Booking.com, Despegar, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest ve redBus ile ilgili içerikler dinamik posta şeklinde gelebiliyor. Bu sayede işlemler daha hızlı sadece mail üzerinden halledilebiliyor.

Bir örnek vermek gerekirse Booking.com’dan gelen mail üzerinden size önerilen birkaç otel arasından otelinizi seçebilecek ve mailinizden ayrılmadan rezervasyon yapabileceksiniz. Ya da daha ileri zamanlarda şirketlerle anlaşıldığı zaman gelen mail üzerinden bir ürün satın alabileceksiniz. Bunun için siteden ayrılmanıza gerek kalmayacak. Gelişmeleri takip ediyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir