Facebook’a Instagram Özelliği Sessizce Geldi

Şuan için iOS işletim sistemlerindeki Facebook uygulamalarında kullanılabilen ve Instagramdan alınan bir özellik yakın zaman içinde Android’e de gelecek. Facebook görseller üzerinde kullanılan beğenme özelliğini aktif etti. Sizde yoksa bekleyin yakın zaman içinde sizin de beğenme özelliğiniz olacak.

Instagram benzeri beğenme

Facebook’ta zaten beğenme vardı diyenler, bu Instagram benzeri bir beğenme yani görsele çift tıkladığınız zaman kalp bırakıyor. Eğer bir görselle etkileşime girmek istemiyorsanız mutlaka dikkatli olmalısınız çünkü istemeden kalp bırakabilirsiniz.

Şimdilik iOS işletim sistemine gelen özellik yakın zaman içinde Android için de gelecek. Bununla birlikte yakın zaman içinde Facebook’a başka özellikler de gelecek gibi görünüyor. Bir fotoğrafı indirdiğinizde fotoğrafı kimin indirdiğinin karşı tarafa bildirilmesi gibi.

İlk olarak Snapchat’te bir hikayeyi ekran görüntüsü aldığınızda karşı tarafa bildirim gidiyordu. Bu sayede kimlerin görselle ilgilendiği anlaşılıyordu. Aynı özellik Facebook’a da yakın zaman içinde gelebilir. Genel olarak baktığımız zaman Instagram ve Facebook gibi sosyal medya devlerinin Snapchat’ten çok şey aldığını biliyoruz.

facebook beğeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir