Office 365 Üniversitelilere Neredeyse Bedava

Microsoft’un genç beyinler için sunduğu fırsatlardan bir tanesi de Office 365 üzerinden! Üniversite öğrencilerine çok uygun fiyattan ve daha fazla avantaj sağlayarak verilen Office 365 mutlaka denenmeli.

Özellikle eğitim hayatında bir sürü sunum, ödev, proje ve bunun gibi sorumlulukları üstlenen öğrenciler Office 365’in sağladıklarıyla tüm bunların üstesinden gelebilirler. 189.99 TL bir ödeme ile tam 4 yıl bu hizmetten faydalanabilirler. 189 TL gibi bir rakamı ödedikten sonra sadece 1 yıl faydalanmak bu fırsatı cazip olmaktan çıkartırdı. Sadece 4 yıl faydalanma fırsatı yok, bir sürü fırsatla birlikte 189 TL’ye faydalanabiliyorsunuz. Peki, nedir bu fırsatlar?

  • 4 yıllık abonelik fırsatı. Zaten bundan söz etmiştik. 4 yıl üniversite öğrencisinin eğitim süresine göre ayarlanmış.
  • iPad, Android ya da Windows dahil 2 PC, Mac, tablet artı 2 telefondan kullanma fırsatı. Bakın Microsoft bir kez aboneliğini aldığınız Office 365’i her yerden kullanma imkanı sunuyor.
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype ve daha fazla hizmetlerden yararlanma fırsatı. En çok kullandığımız ofis uygulamaları Office 365’in içine yerleştirilmiş.
  • 1 TB OneDrive bulut depolama alanına sahip olma fırsatını da yakalıyorsunuz. Bu alan gerçekten dolduramayacağınız kadar büyük bir alan. Eğer başka bulut sistemlerinden bu alanı temin etmeye kalksanız çok fazla para ödemek zorunda kalırsınız.
  • Güncellemelere sürekli erişim sağlama fırsatını da yakalayın. Office 365 sadece bilgisayarınızda bir uygulama değildir. İnternet erişimini sağladığınız her yerde güncel olmayı göz ardı edemez.

Tüm bu fırsatlardan öğrenciler 189 TL’ye faydalanabiliyor. 4 yıl boyunca bu fiyata yukarıda saydığım fırsatlar son derece uygun. Tercih etmenizi öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir