Hitman Absolution Türkçe Yapma

Hitman oynadığımız en güzel oyunlardan bir tanesi. Ancak maalesef oyunun yapımcısı yabancı olduğu için bize kendi dillerinde oyun satıyorlar. Kimi oyun yapımcıları içine bazı seçenekler ekliyor, kimileri de eklemiyor. Hitman Absolution oyununda Türkçe seçenek eklenmiş. Bu nedenle şanslıyız. Hem oyun güzel, hem de Türkçe dil seçeneği mevcut. Bu ikisi sık sık bir arada bulunmaz.

Hitman oyununu Türkçe yapmak konusundan kastettiğimiz konuşmaların Crysis 3’deki gibi Türkçe olması değildir. Sadece menüdeki yazılar, ayarlar ve buna benzer şeyler Türkçe oluyor. Başka türlü Türkçe yapmak mümkün değil. En azından oyun içinden başka türlü Türkçe yapmak mümkün değil. Oyunun yamalar ile yine Türkçe alt yazılı olarak oynayabiliriz.

Hitman’i hiçbir yama ve buna benzer şeyler kullanmadan Türkçe yapmak için aşağıdaki yolu izleyin. Sizlere nasıl Türkçe yapacağınızı resimli bir şekilde anlattık.

İlk olarak yapmanız gereken “ESC” tuşundan menüyü açmak. Menüyü açtığınız zaman karşınıza aynen aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Bu görüntü alıntı değildir. Ben şahsen oyunumun içinden çekip sizlere sunuyorum.

Menüye girdiniz. Seçenekler butonunu gördünüz. Seçenekler butonu birçok şeyi size gösterecektir. Ona tıkladığınız zaman aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

Bir sürü oyun ayarı bu sekmede bulunuyor. Onlardan bir tanesi de yazı dili. Ona tıkladığınız zaman karşınıza birçok dil çıkacak. Onlardan bir tensi de Türkçe olacak. Onu seçeceksiniz. Aşağıdaki görselde benim seçtiğim rahat bir şekilde görülebiliyor. Seçtim ve baktım ki dil Türkçe’ye döndü. Kendi dilinizde bir menü görmek inanın bambaşka bir şey.

2 Comments

  1. Onur avatarı Onur dedi ki:

    İşşallah öyledir bugün hitman abdolsution alcam işallah olur 🙂

  2. isimsiz avatarı isimsiz dedi ki:

    kardeş bu oyunun ayarlardan türkçe yapınca yine ayarlara girip altyazıları açıyorsun altyazılar türkçe oluyor.yamaya gerek yok yani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir