Fortnite Mobil Beta Nasıl Oynanır?

Bir kaç gün içinde indirmeye açılacak olan Fortnite Mobil, bir çok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. iOS tarafında rekor kıran oyun PC’de de rekor kırmış ve diğer battle royale hayatta kalma oyunlarına fark etmişti. Sık sık kazandığı paralarla gündeme gelen oyun Android için de kullanıma açıldığı zaman yine kazanç rekorları kırması bekleniyor.

Fortnite Mobil betaya katılmak için;

https://www.epicgames.com/fortnite/tr/mobile/android/sign-up bu adresten kayıt oluyor ve sıraya giriyorsunuz. Yoğunluk olduğu için APK’nin indirilmesi biraz bekletilebilir. Lakin Samsung sahipleri oyuna ilk erişenlerden olacak. Samsung cihazınız varsa oyuna ilk girenlerden olacağınız gibi ayrıca özel hediyeler de kazanacaksınız.

Diğer telefon sahipleri oyunu yukarıda verdiğimiz bağlantıdan sıra alarak yapacaklar. Sırası gelen oyuna erişebilecek. S7S7 EdgeGalaxy S8+ PlusGalaxy S8Galaxy Note 8Galaxy S9Galaxy S9 Plus ve son olarak Note 9 kullanıcıları Fortnite Mobile Beta sürümüne Galaxy Apps uygulaması üzerinden ulaşabilecekler. Google Play üzerinden oyun şimdilik yayınlanmayacak.

iOS için ise oyunu oynamak için https://itunes.apple.com/app/fortnite-invite-event/id1261357853?ls=1&mt=8 bağlantısından indirip oynayabilirsiniz. iOS tarafında herhangi bir kısıtlama yok. Android tarafındaki kısıtlamanın Samsung ile yapılan geniş çaplı anlaşmadan kaynaklandığı düşünülebilir.

Fortnite Mobil Beta Nasıl Oynanır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir