Youtube Abone Kasmak #4 – İzleyicileri Kendine Bağlama

Youtube abone kasmak ve doğal yoldan abone sayısını arttırmak için, bunun yanında izlenme ve görüntülenmelerinizi de yükseltmek için son olarak abonelerinizi dahi daha kalıcı hale getirmek için bir kaç tavsiyemiz olacak. Çok basit yöntemlerle bunu başarmak mümkün. Gelin abone arttırmak ve aboneleri kalıcı hale getirmek için neler yapabileceğimize bir bakalım.

Yorumlara cevap verme,

Eğer izleyen kişi yorum yazmaya zaman ayırdıysa sizin ona cevap vermeme lüksünüz yok. Her yorumu okuyun ve mümkünse ve de gerekliyse yorumlara cevap verin. Büyük kanallar için bu oldukça zor olacaktır ama zaten büyük kanallar büyük paralar kazandığı için değer.

Yorumlar etkileşim skorunu arttırır

Youtube’un videolarınızı önermesi için etkileşim skorunuzun yüksek olması gerekir. Ne kadar etkileşimli bir kanal olursanız Youtube tarafından diğer videolarda o kadar çok önerilirsiniz. Bunu da yorumlara cevap vererek elde edebilirsiniz.

Yüksek abone sayısına sahip kanallara cevap verin

Bütün yorumlara cevap veremiyor musunuz? O halde abone sayısı yüksek olan kanalların yorumlarına cevap vermeye çalışın. Bunu çeşitli Youtube eklentileriyle yapmanız mümkün. Bu eklentilerde yorum filtreleme özelliğini kullanın ve abone sayısı yüksek olan kanalların mesajlarını görüntüleyin.

Yorumun sahibine nasıl bildirim gönderirim?

Bir yorum geldi siz de cevaplamak istiyorsunuz ama etkileşimi arttırmak için onun da cevaplandığını bilmesini istiyor ve belki geri dönmesini bekliyorsunuz. O halde iki yöntemi mutlaka kullanın. Cevap verirken mutlaka ismine cevap verin. Kalp butonunu kullanın. Bu iki yöntem karşı tarafa bildirim gitmesini sağlayacaktır.

Topluluk butonu

Etkileşimi arttırmanın bir başka yolu da topluluk kısmıdır. Bu sayede bütün abonelerle etkileşime girebilirsiniz ama burayı günde 1’den fazla gereksiz kullanmak olumsuz sonuçlara yol açabilir. Aboneleri rahatsız etmeyin. Günde bir kere mutlaka kullanın.

Spam yorumlar

Spam yorumlar kısmınızı kontrol etmenizde fayda var. Normal bir yorum oraya düşmüş olabilir. Bunu spam değil şeklinde işaretlemek yorum sayınızı o da etkileşim puanınızı arttıracaktır.

Tavsiyelerimiz şimdilik bu kadar. Youtube abone kasmak tavsiyelerimiz devam edecek. Takipte kalın.

Youtube Abone Kasmak #4 - İzleyicileri Kendine Bağlama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir