Yabancı Dizi Takibi Nasıl Yapılır?

Malum yabancı dizi sezonu başladı ve bir sürü yabancı dizi yeni sezonlarıyla bu kış da devam edecek. Türk dizileri bir yana bir çok yabancı diziyi takip etmek oldukça zor. Peki bu dizilerin hepsini bir anda nasıl takip edilir?

Benim tavsiyem bunun için uygulama kullanmak. Ayrıca bazı internet siteleri de bulunuyor. Zaten bahsettiğim uygulamalar bu internet sitelerinden bilgi çekiyor. Bunlardan birisi trakt.tv sitesi. Buradan hesabiniza dizi ekleyip sonra burdan hangi bölümün ne zaman yayınlanacağını sizlere söylüyor. İzlediğiniz dizileri işaretleyip sonra hangisini izlediğinizi bulabiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tozelabs.tvshowtime

Yukardaki linkten Tv Time uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama ile dizi listeleri yapabilirsiniz. İşlediğiniz bölümlere tık koyabilir ve işaretleyebilirsiniz. Bu sayede bölümü bir daha izlememenizi garanti altına alabilirsiniz.

Bunun gibi uygulamalar markette bulunuyor. Ayırca bahsettiğim uygulamada diger kullanıcılarla dizi hakkında tartışma başlatabilir sohbetlere katılabilirsiniz. Bir nevi dizi ajandası olan tv time uygulaması yabancı dizi takibinde oldukça isinize yarayacak.

Yabancı Dizi Takibi Nasıl Yapılır? Yabancı Dizi Takibi Nasıl Yapılır?

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir