Xiaomi Yüz Tanıma Özelliğini Ne Zaman Sunacak?

Xiaomi kullanıcıları her güncellemede merak ediyor ve güncelleme notlarına bakıyor. Acaba yüz tanıma özelliği geldi mi? Her güncellemede hüsran yaşayan Xiaomi kullanıcılarına müjdeli haberi biz verelim, yüz tanıma özelliği gelecek. Hala geliştirme aşamasında olan bu özellik hazır olmadığı için kullanıma sunulmuyor. Yüz tanıma özelliği nasıl kullanılacak kısaca bir göz atalım.

Bu yeni yazılım ile ekran kilidi yüz tanıma ile açıldıktan sonra ayrıca uygulamaları da bu şekilde açmak mümkün olacak. Son model amiral gemilerinde bulunan bu özellik miui arayüzü kullanan modellere gelecek. Model kısıtlaması olacak mı bilinmiyor. Ayrıca baştan beri bu özellik olmayan cihazlarda nasıl kullanılacak, ne gibi performans verecek emin değiliz. Zira ön kameranın yüzü taraması için kendine ait bir kaç özelliği olması gerekiyor.

Bu özellik bir uygulamanın güvenliğini de sağlayacak. Örneğin son güncelleme ile iPhone cihazlara gelen parmak izi ve yüz tanımayla Whatsapp’ın açılması özelliği. Bakalım Xiaomi cihazlarda bu nasıl çalışacak.

Xiaomi Yüz Tanıma Özelliğini Ne Zaman Sunacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir