WhatsOnline Nedir, Nasıl Kullanılır?

Kısa zaman önce uygulama havuzuna düşen bir uygulamadan bahsedeceğiz. Bu uygulama WhatsApp’la birlikte çalışıyor. WhatsApp’a yeni özellikler ekliyor, onu daha da zenginleştiriyor ve daha kullanası bir uygulama kılıyor.

WhatsOnline nedir?

WhatsOnline Social Media Agent tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Telefonunuzda WhatsApp’la birlikte çalışır. WhatsApp’la birleşince size neler sunar? WhatsApp’ta hep bildirim özelliğinin bazı eksikliklerinden bahsedilirdi. Mesela sizde ekli olan biri çevrim içi olunca size bildirim gelmez. Bu büyük bir eksiklikti. WhatsApp bu eksikliği gidermezse gideren bulunur. Bu uygulama ile tam da bu yapılıyor. WhatsApp’ta sizde ekli olanlar çevrim içi olduğu zaman bildirimle uyarılıyorsunuz.

whatsonline

Peki, bu özelliği kullanmak için ne yapmalısınız?

Bu uygulamayı yükledikten sonra yapmanız gereken tek şey istediğine izin vermek. İstediği şey telefon numaralarınıza ulaşmak. Telefon numaralarınıza ulaştığı zaman uygulama içinde size numaralar sunuyor. Uygulama içerisinden girdiğinizde hangi kişi çevrim içi olduğunda bildirim almak istiyorsanız onu seçiyorsunuz. O kişi çevrim içi olduğunda size bildirim geliyor. Sizce nasıl olmuş? Büyük bir açığı kapatmış mı?

WhatsOnline’ı Android için indirmek istiyorsanız buradan;

WhatsOnline’ı iOS için indirmek istiyorsanız buradan indirme yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir