WhatsApp’ta Engellendim Mi? Nasıl Anlarım?

Dünyanın şu sıralar en çok kullandığı mesajlaşma sistemi WhatsApp’ta engellenmiş olabilir misiniz? Peki engel yediyseniz bunu nasıl anlayacaksınız? Zira mesaj attığınız kişi mesajınızı okumuyor olabilir. Peki o halde nasıl engellendiğimizi anlayacağız? Hemen basit bir şekilde açıklamaya çalışalım.

İlk önce bahsetmek gerekir ki durumu iyi değerlendirmelisiniz. Hataya kapılıp yanlış fikirler edinebilirsiniz. Şu yöntemlerle engellenip engellenmediğinizi öğrenebilirsiniz.

  • Profil resmi, daha önce profil resmini gördüğünüz kişinin artık profil resmini göremiyor musunuz? Engellenmiş olabilirsiniz.
  • Durum bilgisi ve son görülme, bu bilgileri artık göremiyor musunuz? O halde engellenmiş olabilirsiniz. Ama bazıları bu bilgileri tüm insanlara kapatıyor. Kesin sonuç vermez.
  • Mesajlarınız asla ulaşmıyor mu? Bunun iki ihtimali vardır. Ya mesaj attığınız kişi telefonunu ya da internetini açmıyor, internete bağlanmıyor Ya da engellendiniz. Bu tek tık anlamında. Mesaj attığınız kişi internete bağlanmadıysa tek gri tık görürsünüz. Sizi engellediyse de aynı işaret görülür.
  • En garanti şekilde engellendiğinizi anlamak için şu yöntemi kullanın. Kişiye mesaj atın. Tek gri tik işareti var ve çift şekle geçmiyor. O halde aynı numarayı başka bir WhatsApp’a ekleyin ordan da bu numara mesaj atın. Sizin mesaj tek tık kalırken yeni telefondan attığınız mesaj mavi olmasa bile çift tık oluyorsa siz engellenmişsiniz demektir.

WhatsApp zaman zaman güncelleniyor ve yeni özellikler ekleniyor. Bu anlattıklarım bu nedenle değişebilir gelişebilir. Dikkatli olun.

WhatsApp'ta Engellendim Mi? Nasıl Anlarım?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir