Whatsapp Gizliliğine Son iFamily Uygulaması Nedir?

İsmine baktığınız zaman sanki çocukları kontrol altında tutmak ve korumak için yapılmış, aile ismi verilmiş gibi görünen ama gizliliğinizi ihlal eden bu uygulama iOS’ta Whatsapp üzerinden bir numarayı takip etmenize imkan tanıyor. Oldukça tehlikeli görünüyor. Ama amacından aşmadan sizde çocuğunuzun numarasını takip etmek istiyorsanız uygulamayı kullanabilirsiniz.

iFamily uygulaması nedir?

Uygulama size bir numara takip etme hakkı veriyor. Parasını ödeyerek ikinci bir numara takip etme hakkınız var ama inanılmaz paralar, çok pahalı bir uygulama. Uygulama, bir numarayı girdiğiniz zaman sizlere o numaranın Whatsapp aktivitelerini bildirim olarak gönderiyor.

Örneğin kişi ayarlardan her türlü bilgiyi gizlese bile, çevrim içi olduğunda sizlere çevrim içi oldu mesajı geliyor. Yine çevrimdışı olduğunda aynı şekilde bilgilendiriliyorsunuz. Okundu okunmadı bildirimleri ve her türlü bildirim kişiyle ilgili olarak size iletiliyor.

Ücretsiz sürüm bulunuyor. Kısıtlı mod. Bununla birlikte bütün özelliklerin kullanılabileceği haftalık 15TL ücreti olan bir sürüm bulunuyor. +1 numara takip etmek için 56TL aylık aylık paket almanız gerekiyor. Farklı paket seçenekleri de bulunuyor.

Whatsapp Gizliliğine Son iFamily Uygulaması Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir