Videolardan logo Nasıl Temizlenir?

 

Videolardan logo Nasıl Temizlenir?Hergün internette milyonlarca video paylaşılıyor. Bu videolardan bazılarını çok sevmiş olabiliriz. İnternette paylaşmak isteyebiliriz. Ya da indirip kendi sitemize koymak isteyebiliriz. Bir şekilde paylaşımda bulunacağız. Ancak videonun tam sağ üst kısmında bir logo var. Hiç hoşunuza da gitmedi. Videoyu da çok paylaşmak istiyorsunuz. Logoyu nasıl sileceksiniz? Size şimdi onu anlatacağım.

 Video Deluxe MX Plus isimli programla bu logoları kolayca silebiliriz. Videonuza da hiç zarar gelmeden bunu başarabilirsiniz. Programı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Hangi videodaki logo bizi sinir ediyorsa o videoyu seçiyoruz. İndirdiğimiz programla videoyu açtığımızda ilk yapmamız gerekn işlemi gerçekleştirmiş olacağız. Bu işlemi yaptıktan sonra videonun sağ tarafındaki bölümden “efektler” sekmesini seçiyoruz. Ek efektler sekmesinden eklenti yöneticisine tıklıyoruz. Buradan “logo ve eklentisi” butonunu seçiyoruz. Ardından “eklenti ekle” butonuna tıklıyoruz. Yanda eklentinin ismi çıkacak. Oradaki eklentinin ismine tıklayarak eklenti ayarlarını açıyoruz. Ayarlar açıldığında “Remove Mode” menüsünden “lSolid Fiil” sekmesine tıklıyoruz. Sonra sol üst köşede bir siyahlık belirecek. Ayarlar menüsünden o siyahlığın boyutu ile oynayabiliyoruz. Boyutu oradan istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. O siyahlığı tam videoda bulunan logonun üstüne getiriyoruz. Bu sayede videodaki logo kaybolacak.
Videoda bulunan logoyu yok ettikten sonra aynı menüde bulunan “Uglarm” seçeneğini tıklıyoruz. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra videodaki logo kaybolacak. Sonra ok seçeneğinin üstünde bulunan “preview” seçeneğine tıklayın. Bu videoyu oynatacaktır. (Logosuz şeklini)

Yapacağınız işlem bu kadar. Videonuzdaki logo silindi. Logoyu silmek çok kolay. Eminim sizde kolayca halledeceksiniz. 

3 Comments

  1. ali avatarı ali dedi ki:

    Teşekkürler. çok yardımcı oldunuz.

  2. Erkut avatarı Erkut dedi ki:

    Ahmet Bey, programın deneme sürümü olmayanı var mı acaba?

  3. ali karadugan avatarı ali karadugan dedi ki:

    Eklenti olmadığı için dediğiniz işlemleri yapamıyorum. ne yapmalıyım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir