Türkiye’nin Yeni Teknoloji Haber Sitesi

Türkiye’nin en kaliteli teknoloji haber sitesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ivis.com.tr, günlük güncel teknoloji haberlerini hazırlayarak ilk ağızdan okuyucularına ulaştırmayı hedefliyor.

Teknoloji haber sitesi: ivis.com.tr

ivis.com.tr, 29 Temmuz 2024 tarihinde Ferhat Çınar tarafından kurulmuş olup, internet, uygulama, oyun, donanım, bilgisayar, tablet, mobil, tv ağı, sosyal medya ve otomobil gibi teknolojinin önde gelen kategorileri baz alarak hazırladığı en güncel ve doğru teknoloji haberlerini okuyucularına ulaştırmaktadır.

Sitede yayınlanan her haberin mutlaka en büyük kanyaklardan alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanıp yayınlanıyor. Yanılma payı olmaksızın, doğruluğu kanıtlanmış haberleri kullanıcısına ulaştırılıyor. Dolaysıyla takipçilerine doğruluğu kanıtlanmış ve en özet haliyle ulaşmakta.

Yayınlanmış olan haberleri analiz ederek en doğru bilgiyi doğrulu kanıtlanmış kaynaklara dayanarak hazırlanan ve gereksiz zaman harcayacak içerikleri içermeden en öncü ve haberin en özet biçimini kullanıcılarına ulaştırmayı hedeflemektedir.

Türkiye'nin Yeni Teknoloji Haber Sitesi
Türkiye'nin Yeni Teknoloji Haber Sitesi

Tüm arama motorları ve haber yayınları aracığıyla kullanıcılarına en hızlı bir şekilde ulaşmaktadır

Yayınladığı en güncel ve doğru haberi en fazla 10 dakikada tüm arama motorları üzerinden ve Google News ve diğer haber hizmetleri aracılığıyla da en hızlı biçimde kullanıcılarına ulaşmaktadır.

Gereksiz bilgileri barındırmaktan çekinen ivis, bünyesinde barındırdığı kategoriler doğrultusunda en güncel ve önemli teknoloji haberlerini en hızlı bir şekilde internet kullanıcılarına ulaştırmaktadır.

ivis.com.tr teknoloji haber kategorileri

Sitenin bünyesinde barındırdığı ve baz alarak bu önemli teknoloji kategorilerinde en doğru haberi yayınlamaktadır. Bu teknoloji kategorileri ise şöyledir;

  • İnternet
  • Uygulama
  • Oyun
  • Donanım
  • Bilgisayar
  • Tablet
  • Mobil
  • TV Ağı
  • Güvenlik
  • Sosyal Medya
  • Otomobil

İnternet

İnternet adı altında birçok adını duyurmuş web site ve platformları hakkında yapılan haberleri ve ayrıca internet kavramına dayalı tüm haberler bu kategoride barındırılmaktadır.

Uygulama

Tüm popüler uygulamalar hakkında en güncel haberleri oluşturulup yeni gelen özellikleri takip edip takipçilerine ulaştırmaktadır.

Oyun

Yeni çıkan oyunlar, oyun platformlarında oluşturulan fiyat indirimleri ve oyun gereksinimleri gibi bilgileri içeren haberlerin barındırıldığı kategori.

Donanım

Yeni çıkan donanımlar ve özellikleri hakkında bilgiyi haber niteliğinde üretilip barındırıldığı kategori.

Bilgisayar

Yeni tanıtılan veya mevcut olan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar hakkında haberlerin bulunduğu teknoloji haber kategorisi.

Tablet

Markaların yeni model ve seri tablet cihazlar hakkında haberlerin oluşturulduğu bölüm.

Mobil

Mobil cihazlar hakkında bilgiyi içeren ve mobil dünyasında meydana gelen son dakika güncellemeleri içeren mobil haber bölümü.

TV Ağı

TV ağı bünyesinde hazırlanan kampanya, bilgi ve indirim benzeri haberlerin mevcut tutulduğu kategori.

Güvenlik

Online platformlarda oluşabilecek güvenlik açıklarına karşı kullanıcılarını en hızlı bir şekilde uyarıp gereken işlemler için yol gösterici haberlerin sunulduğu kategori.

Sosyal Medya

Sosyal medya mecraları tarafından yapılan açıklamalar, yeni özellikler ve gelebilecek özellikler hakkında oluşturulan haberlerin bulunduğu kategori bölümü.

Bu kategoride popüler sosyal medya platformları hakkında en güncel teknoloji haberleri oluşturulup paylaşılmaktadır.

Otomobil

Otomobil dünyasının amiral gemilerin yer aldığı dev bir kategori. Yeni çıkan otomobillerin tüm teknik ve tasarım özelliklerin içerildiği bir alan.

Teknoloji haber sitesi olarak yayın hayatına başlayan ivis.com.tr, yukardaki kategorilerden yola çıkıp kullanıcısına doğru haber sunma hedefini amaçlayarak bu yönde haber oluşturup yayınladı. Öyle gözüküyor ki uzun yıllar teknoloji haberleri ile bizimle olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir