Top Eleven Football Manager Token Hilesi

Hileden ziyade taktik niteliğinde olan bu konuda sizlere nasıl daha fazla token kazanılacağını anlatacağım. Hemen başlayalım.

Öncelikle konuyu Chrome üzerinden anlatacağım için Chrome’u yüklemek gerekmekte. Ardından tarayıcımızın adres bölümüne https://nntime.com/proxy-country/ yazıyoruz. Girdiğimiz siteden bir adet proxy yani ip adresi bulduktan sonra Top Eleven’a Facebook’tan değil de kendi sitesinden yani Google’a top eleven yazarak giriyoruz. (Bunun amacı daha sonra anlatacağımız reklam izleyerek token kazanma özelliğinin Türkiye de olmaması. Ancak proxy değiştirerek farklı ülkede yaşıyormuş gibi girebiliyoruz.)

Chrome’un sağ üst köşesinde bulunan üç çizgiye tıklayıp ayarlar sekmesine gidiyoruz. Aşağıdan “Gelişmiş Ayarları Göster”e tıkladıktan sonra Ağ sekmesindeki “Proxy Ayarlarını Değiştir”e tıklıyoruz. Önceden kopyalamış olduğumuz IP adresini önümüze gelen pencerenin “Yerel Ağ Ayarları” kısmındaki proxy sunucu bölümündeki adres kısmına kopyalıyoruz. Örnek vermek gerekirse;

129.83.69.223:8080 gibi bir adresin iki noktalı kısmına kadar ki her yeri kopyalayıp proxy sunucu bölümüne yapıştırıyoruz. Ardından tamama basarak işlemimizi bitiriyoruz. Artık diğer ülkelerin video izleyerek token kazandığı reklamları izleyebiliriz. Bunun için oyunu açtığımız sayfadaki “Win Tokens” kısmına girip aşağıdaki reklam şirketlerinden birine tıklıyoruz. Gelen reklam şirketlerinden birini seçerek video bölümüne giriyor ve videoları izledikçe token kazanıyoruz.

Bu işlemler bir hileden ziyade taktik yerine geçmektedir. Bu seepten herhangi bir riski veya olmama ihtimali bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir