TeamViewer Performans Arttırmak

Konuya girmeden önce Teamviewerdan bahsetmek gerekiyor. Bu program uzak masaüstü bağlantısı yapmanızı sağlayan kaliteli ve ücretsiz programlardan biri. Bir bilgisayardan başkasına bağlanmak istiyorsanız bu program en ideal yöntem. Programla başka bir bilgisayara bağlandığınızda kendi bilgisayarınızdan o bilgisayarı kullanıyor ve bütün yetkilere sahip oluyorsunuz. Program güzel fakat en büyük problemlerden biri internet bağlantısı. Eğer yavaş bir bağlantı varsa programda sıkıntı çekersiniz çok iyi verim alamazsınız. İşlemleriniz uzun sürer. Şimdi düşün hızdaki internet bağlantıları için size Teamviewer’da performans iyileştirmeden bahsedeceğiz.

  1. Programı çalıştırdıktan sonra karşımıza gelen ekranda ekstralar sekmesine ordan da seçenekler sekmesine tıklıyoruz. Görselden kontrol edin.1. maddenin altı
  2. Seçenekler sekmesini tıkladığınızda karşınıza alttaki ekran gelecektir. O ekranda Uzaktan kontrol sekmesine tıklayın.
  3. Ayarlarınızı aşağıdaki görseldeki gibi güncelleyin. Duvar kağıdını kaldır seçeneğine tik koyun. Eğer işinizde gerekmiyorsa bilgisayar sesleri ve müzikleri oynat seçeneğindeki tiki kaldırın kalite kısmını ise hızlı optimize et şeklinde değiştirin.
  4. Daha fazla ayar yapmak için kalite kısmından özel ayarları seçebilirsiniz. Yine bu kısımda renkler kısmını gri tonları şeklinde düzenleyin aero renk şemasını etkinleştir kısmındaki tik işaretini kaldırın,4. maddenin altı

ayarlarınızı bu şekilde düzenlediğiniz zaman harika bir performansa kavuşacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir