SMS İçin Sanal Numaralar: Neden Düşünmelisiniz ve Nasıl Avantajlı Olabilir?

Sanal sayılar uzun süredir ortalıkta dolaşıyor. gibi saygın telekom sağlayıcılarının çabaları sayesinde Telnum, çok daha fazlası bu teknoloji hakkında bilgi alıyor. Özellikle küçük işletmeler bunun varlığından haberdar olmuş ve faydalarını kendileri için deneyimlemişlerdir.

Onlar için en büyük satış, ucuz aramalar ve düşük telefon faturaları. Bu nedenle, hem uzak hem de yerinde çağrı merkezleri için popüler bir seçenektir. VoIP ile orada fiziksel bir mağaza kurmadan daha geniş bir pazara bağlanabildiler. Başka yerlerde daha uygun fiyatlı işgücünden yararlanabildiler.

Ancak VoIP numaralarını kullanarak elde edebileceğiniz kesinlikle daha fazlası var. Pek çoğu SMS için kullanmayı düşünmedi. Pek çok insan uygulanabilirliğini sorguluyor çünkü artık kimse mesaj atmıyor zaten. Ancak bu yazıda tartıştığımız gibi, bunu yaparak önünüze çıkacak pek çok fırsat var.

SMS İçin Sanal Numaralar: Neden Düşünmelisiniz ve Nasıl Avantajlı Olabilir?

Fırsatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, VoIP SMS numaraları oluşturabilir, okumaya devam edebilirsiniz. Kim bilir? Bu, işletmenizi bir sonraki seviyeye taşıyacak olan şey olabilir.

Neden SMS için VoIP numaralarına bir kez daha bakmanız gerekiyor?

Metin mesajlarından tamamen vazgeçtiyseniz, fikrinizi değiştirmeye çalışalım. VoIP kullanımınızı SMS’i de içerecek şekilde genişletmeniz için birçok neden vardır.

  1. SMS değeri düşük

Günümüzde çoğu girişimci, rekor büyüme elde etme umuduyla en son hevesleri takip etmekle ilgili. Ve bir süre için mükemmel sonuçlar elde edebilseler de, tüm hevesler sona erer.

Elbette, yine de etkili olabilirler. Ama eskisinden çok daha zor olacak. Bu nedenle, ciddi şekilde gözden kaçan diğer seçenekleri keşfetmeniz gerekiyor. Herkes değerini anlamadan el değmemiş bir pazara girmek gibi düşünün!

Metin mesajlarının çoğu, alındıkları ilk beş dakika içinde okunur. Bu nedenle, mesajınızın hedeflediğiniz alıcı tarafından okunacağından emin olursunuz.

  1. Potansiyel olarak daha etkileşimli bir kitle

Mesajınızı almaları bir şeydir, ama gerçekten umursarlar mı? Muhtemelen yapacaklardı. Numaranızı nasıl kimseye vermediğinizi düşünün. Onların temasına sahip olmanız, size güvendikleri anlamına gelir.

Şimdi, mesajınızı iletmek için bu güvenden yararlanma fırsatına sahip olacaksınız. Onlarla bir ilişki beslemek için büyük bir şansınız olacak, böylece ömür boyu müşteri kazanma şansınızı artıracaksınız.

  1. Herkesin akıllı telefonu yok

Verilmiş, çoğu insan yapar. Onlarla mevcut iletişim modlarınızı ortadan kaldırmanızı önermiyoruz. Ama belki de internete o kadar dalmış olmayan insanlara ulaşmanın bir değeri vardır.

İnternet günümüzde bir norm olduğundan, pazarlamacılar e-posta veya sosyal medya kullanmayı sevmeyen pazar segmentlerini görmezden gelme eğilimindedir. Genellikle göz ardı edilen bu kesimleri meşgul ederek, onları sadık takipçilere dönüştürme potansiyeline sahipsiniz.

VoIP SMS numaralarını kullanmak size nasıl fayda sağlar?

İşletmeniz için bu tür bir numara alarak aşağıdaki avantajlara erişebileceksiniz:

  1. Yeni pazarlama fırsatı

Şu an her şey harika olabilir ama her zaman daha iyi olabilir! SMS pazarlamasını kullanmak, hızla kar elde etmek için oldukça etkili bir araç olarak görülmüştür. Planlanması uzun zaman alan çevrimiçi satış hunilerinin aksine, yalnızca 160 karaktere ihtiyacınız var. Bu, bir veya iki saat içinde kolayca yapılabilir.

Buradaki anahtar, kitlenizde yankı uyandıracak bir mesaj hazırlamaktır. Mesajlaşma sebebinizle ve markanızın sesiyle uyumlu olmalıdır.

  1. İyileştirilmiş ROAS

Reklam harcamalarının geri dönüşü, pazarlama stratejilerinizin ne kadar etkili olduğunun en objektif ölçüsüdür. SMS’in ne kadar hafife alındığı göz önüne alındığında, bu alanda başarılı olmak şu anda daha kolay.

Diğer her şey aynı kalsa bile, reklama harcanan her dolardan daha iyi getiri elde edebilirsiniz. Bu, daha da hızlı ölçeklendirme yeteneği anlamına gelir!

  1. Sınırlı bir bütçe üzerinde etki yaratın

O elması işlenmemiş halde arıyorsanız, kesinlikle SMS ile bulmuşsunuzdur. Kısa mesajların gönderilmesi çok ucuzdur. Sürekli olarak daha büyük bütçelere sahip olabilecek şirketlerden daha yüksek teklif vermeye çalıştığınız ücretli reklamlara harcama yapmanız gerekmez.

Ve defalarca tartıştığımız gibi, kesinlikle sonuçları gözden kaçırmıyor. Bir SMS listesi daha etkileşimlidir ve mesajınızı okuma olasılığı daha yüksektir, böylece çabalarınız boşa gitmez.

Sonuç veremezseniz endişelenmeyin! Bunların konuşlandırılması ucuz olduğundan, yarın da aynı kolaylıkla yeniden deneyebilirsiniz.

Henüz bir tane almadıysanız, VoIP SMS numaralarını denemenizin zamanı geldi. Uygun fiyatlı, güçlü ve esnektirler. İster çevrimiçi pazarlama çabalarınız doğrultusunda, ister tek başına, her zaman bir tane kullanılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir