Siğillerden Kurtulmanın Yolu [Denendi]

Bu tarz yazıları eskiden yazmazdım ama maalesef teknolojiyi eskisi gibi çok takip edemem ve eskiden beridir böyle aklıma gelen ya da tecrübe edindiğim faydalı bilgileri neden paylaşmıyorum derken fırsat bu fırsat diyerek paylaşıyorum o yüzden alışın 🙂

Neyse konumuza gelecek olursak, bende son 1-2 yıldır birden sağ serçe parmağımda çıkan ve orada beklerken birden dağılan ve artık rahatsız edici halen gelince kara kara düşünmeye başladım. Öncesinde cildiyeye gittim ama dondurma yöntemi, asitli losyon vs. hiç bir şeye yaramayınca dedim artık kendi başımızın çaresine bakacaz diyerek koca karı ilaçlarına sarıldım.sigil-tedavisi

Öncelikle ceviz yağı denedim ama elimde ceviz kokusu bırakmaktan başka işe yaramadı. Bir kaç daha enteresan şeyler denedim ama olmadı. Bir ara sanki faydalı olduğunu düşündüğüm incir aradım ama mevsimsel şartlardan dolayı bulamadım. Ufak siğilim onun sayesinde mi geçti bilmiyorum incir sütü ile geçti.

Sonrasında yine cildiye gittim ama diğerleri banamısın bile demedi. Bunun üzerine tekrar araştırma sonrasında internette bir dua ile yapılacak uygulama buldum. Bunu 3-4 hafta yaparken sonradan yine nette bulduğum bir bitkisel çözüm ile Allaha şükür hepsnden 1-2 günde kurtuldum.

Dua kısmı:

Büyücek bir tuz üzerine fatiha ve 3 ihlas okuyup tuzu siğillere sürtüyorsunuz. Sonrasında bu tuzu bahçeye gömüyorsunuz. Bunu yaparken inanarak yapmanızı tavsiye edeceğim.

VE ETKİLİ ÇÖZÜM

kara1

Evet bunu yapmaya başladıktan bir kaç gün içinde kayboldu. İncir sütü bulamadığınız takdirde bu bitki sayesinde kurtulabilirsiniz diye okudum ve bende denedim. Bitkimiz ise ” KARAKAVUK OTU” Evet her yerde pörtleyen bu ot yanı başımızda bizi tedavi için beklerken biz maceralara atılmışız.

Otun kök kısmını kopartıp çıkan sütü sürün siğil üzerine. Böyle yapış yapış olacak ama sürün. Ben ilk sürdüğümde biraz yakar gibi oldu ama sonrasında öyle bir şey olmadı. Kızardı filan sonrasında küçülmeye başladı. Ben bu otu sürüp sonrasında birde asitli losyon sürdüm. Asitli losyon ertesi gün tabaka olarak kalıyordu onu kaldırınca koparta koparta geldi ve en sonunda minik bir nokta iz kalarak tamamen kayboldular.

Umarım size de şifa olur ama dikkat edin bu otta olsa belki size yan tesir yapabilir. Ben mesuliyet kabul etmem 🙂

6 Comments

  1. mujgan bahar avatarı mujgan bahar dedi ki:

    BAŞ PAMAĞIMDAKİ SİĞİLLERDEN BİR TÜRLÜ KURTULAMIYORDUM. BİR COK CAN YAKICI YÖNTEMDEN SONRA BLOGTA YAZDIĞI GİBİ İNCİR SÜTÜ SÜRDÜM. İNANMAYACAKSINIZ CÜNKÜ BEN BİLE GÖZLERİME İNANAMADIM SUAN SİĞİLLERİM YOK

  2. aysha avatarı aysha dedi ki:

    bende baw parmagimda 10 la 15 arasinda sigil var nasil gider hic bilmiyorum lutfen nasil gecer yazarmiisiniz

  3. SENA EFK avatarı SENA EFK dedi ki:

    ,
    Asitli losyon dediğiniz nedir ? Bende ceviz yağı aldım bugün ama kokusu falan yok sanırım tam sahte renksiz kokusuz 🙂 benim siğilde 1 taneydi elimde 9 tane oldu şuan çok kötü 🙁 incie sütü denedim geçmedi okuttum 3 kere yok

  4. Mesut Taşkın avatarı Mesut Taşkın dedi ki:

    Bende hep doktora gidiyorum krem veriyor. Kullanınca geçiyor gibi ama bırakınca yine çıkıyor. Etkili çözüm gerekecek sanırım.

  5. Sedat avatarı Sedat dedi ki:

    Benim denemediğim formül kalmadı, en sonunda askerde bir arkadaşımın tanıdığı hoca sayesinde geçti. Telefondan ismimi verdi, bende inandım geçeceğine ve hepsi geçti gitti. Bir elimde çok sayıda vardı.

  6. Oğuzhan avatarı Oğuzhan dedi ki:

    En iyisi plastik cerrah 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir