SEOPix’in Google Adwords Danışmanlığı İle İşinizi Büyütün!

Günlük hayatta olduğu gibi dijital dünyada da tanınırlık için geniş hedef kitleye ulaşmak oldukça önemlidir. Firmanız için önemli bir konu olan tanınırlık, size birçok anlamda avantaj olarak döner. Bu sebeple firmalar çeşitli reklamlar aracılığı ile hedef kitleye ulaşmayı amaçlar. Google reklam hizmetleri olan Google Adwords, bu noktada sizlerin beklentilerini karşılayacak önemli bir çalışma olacaktır. SEOPix, çalıştığı markaların hedef kitlesine göre uygun reklam stratejileri oluşturarak profesyonel bir danışmanlık hizmeti sunar. Siz de SEOPix’in Google Adwords danışmanlığı ile işinizi büyütebilir, firmanızı kısa sürede avantajlı bir konuma ulaştırabilirsiniz.

SEOPix Farkıyla Google Ads Danışmanlık Süreci

SEOPix, müşteri beklentisini ön planda tutarak danışmanlık yaptığı firmalarla süreci birlikte götürmektedir. Her bütçeye uygun bir Google Ads reklam hizmeti oluşturmakla birlikte az maliyetle çok verim almayı hedefler. SEOPix farkıyla Google Ads danışmanlık sürecine dahil olan firmalar, bu konuda profesyonel ve %100 performansla ilerleyen bir çalışma ile karşılaşacaklar. Danışmanlık süreci kapsamında kurulum, ölçümleme, analiz ve optimizasyon gibi basamaklarda ilerleme sağlanır. Bu süreçte dikkat edilen önemli noktalar arasında hedef kitleye uygun anahtar kelime çalışması, doğru reklam stratejileri, verimli bütçe harcamaları, fayda vermeyen veya fayda sağlayan reklam analizlerini sayabiliriz. Google reklam hesabı yönetimi ile sektöre göre önemli çalışmalar yapılmaktadır. Markanızın güçlü bir imaja sahip olması için ilerletilen süreçte SEOPix, özel çalışmaları, doğru stratejileri ve profesyonel ekibi ile yüksek verim alacağınız bir danışmanlık süreci sunar.

Google Ads Reklamlarının Şirketinize Sağlayacağı Avantajlar

İşletmelerin büyüyebilmesi için gerekli koşullar arasında reklamlar, büyük bir paya sahiptir. Bu noktada Google Adwords, çeşitli anahtar kelimelere göre Google’da sıralama almasını sağlayan bir reklam türüdür. Bu reklam türü markanız için önemli avantajlar yaratır. Google Ads reklamlarının şirketinize sağlayacağı avantajların başında marka bilinirliğinizin artması gelir. Marka bilinirliğinin artması ile şirketlerin ulaşacağı güçlü imaj, kazanç anlamında dönüş sağlar. İşletmenizin daha kolay bulunmasını sağlayan bu reklam çalışmaları ile hedef kitlenize daha kolay ulaşabilmeniz mümkün. Reklam maliyetlerinin kontrol edilebildiği Google Ads, düşük bütçe ile çok verim alınabilecek bir çalışma olarak karşımıza çıkar. Ayrıca SEOPix’in sizlere sunduğu ölçümleme hizmeti ile satışlarınızın hangi alanlardan geldiğini görüntüleme imkanınız bulunur. Bunun yanı sıra Google Adword sistemi ile tercihe bağlı olarak genel ya da bölgesel çalışma hizmeti alabilir, reklamlarınızı firmanıza göre kişiselleştirebilirsiniz. Bu avantajlardan faydalanabileceğiniz ve sizi yükselişe geçirecek reklam çalışmaları için SEOPix, sizlere yardımcı olmaya hazır.

Peki SEOPix Google Ads Hizmet Kapsamında Size Neler Sunuyor?

Reklam çalışmalarında merak edilen konular arasında, reklam modellerinin neler olduğu yer alır. Öncelikle kreatif Google ads danışmanlığı sağlayan SEOPix, işletmenizin hizmetlerine ve hedeflerine göre stratejik bir reklam modeli sunar. Uygun reklam modeli seçildikten sonra %100 performans ile süreç başlatılır. Google Ads hizmet kapsamında;

  • Arama Reklamları
  • Görüntülü Reklamlar
  • Alışveriş Reklamları
  • Yeniden Pazarlama Reklamları
  • Youtube Reklamları
  • Uygulama Reklamları
  • Gmail Reklamları

yer alır. Bütçenize, hedef kitlenize, markanızın sunduğu hizmetler ve hedeflerine göre bu modellerden uygun olanı veya olanları belirlenerek doğru planlama ile reklam çalışmaları başlatılır. Bu reklam sonuçları aylık periyotlar halinde çalışılan firmalara sunulur. Bu sayede başlangıç, gelinen nokta ve hedeflenen nokta arasındaki süreç gözlemlenir. Markanızı güçlendirecek reklam çalışmaları başta olmak üzere SEO Hizmeti, Web Tasarım, Sosyal Medya Danışmanlığı gibi birçok alanda profesyonel ve başarılı hizmet almak için seopix.net web adresini ziyaret edebilirsiniz. Firmanızı geliştirecek tüm hizmetlerden en uygun fiyat garantisi ile yararlanmak için SEOPix Dijital Pazarlama Ajansı ile çalışmak ister misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir