Pubg Erangel Haritası Güncellemesi

Pubg, dünyanın en çok oynanan battle royale oyunlarından birisi, yeni bir güncelleme alacak. Bu güncellemeye göre Erangel haritası yani Pubg’nin ilk haritası güncelleme alacak. Bu güncellemeyle birlikte haritada bazı değişiklikler olacak. Harita ilk günden beri aynı şekilde durduğundan pek çok kişinin sıkılmasına da neden oluyor. Zira Vikendi gibi yeni haritalar farklı efekt ve özelliklere sahip olduğundan daha çok tercih ediliyor.

Pubg Corp. Oyuna yeni özellikler eklemek yerine ilk önce sorunların giderileceğini ve herşeyin en iyileştirileceğini açıklamıştı. Bu açıklamasına binaen ilk güncelleme alacak olan içerik Erangel haritası olacak. Haritada gerçekleşecek en önemli değişikliker, efekt ve animasyonların yanında yeni binalar ve loot olacak.

Erangel’e yeni malikaneler ekleneceği ve bazı noktalara ekstra loot sağlanacağı ve hali hazırda var olan loot içeriğinin ise değişeceğini resmi bir şekilde açıkladılar. Tüm bunların gerçek olacağıyla ilgili bir reddit paylaşımı dahil var. Oyunun test sunucu dosyalarında ortaya çıkan farklılıklar yakın zaman içinde değişikliklerin bütün oyuna dahil edileceğini gösteriyor. Pubg Mobile konusunda ise şimdilik açıklama yok. Yanlız grafik farkları dışında iki oyun içeriğinin de aynı olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Pubg Erangel Haritası Güncellemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir