Oyunculara Müjde! Apple Arcade Duyuruldu

Apple Arcade ile ilgili daha önce ismini bilmiyor olsakta daha önce yazı yazdık. Abonelik sistemiyle ilgili bilgi verdik. Şimdi bu sistem tüm detaylarıyla tanıtıldı. Apple Arcade nedir gelin kısaca bir görelim.

Mobil oyunculuk her geçen gün popülerliğini arttıran bir sektör olduğundan şirketlerin bu alana önem vermesi kadar doğal birşey yoktur. Apple’da bunlardan birisi. AppStore’dan indirilen oyunların haddi hesabı yokken ücretli olanların da hem geliştiricisine hem de Apple inanılmaz paralar kazandırdığını da eklemek gerek.

Apple Arcade, masaüstü, tablet , tv ve iphone üzerinden oynadığınız oyunları tek bir çatı altında toplayarak reklamsız veya herhangi birşey satın almadan oyunu oynamanızı sağlıyor. Ücretli oyunları ücretsiz oynamanız mümkün.

Apple Arcade’e özel oyunlar

Yapılan bir çalışmayla birlikte bu servis için oyunların belirlendiğini bütün oyunların dahil edilmediğini ama daha sonra oyun sayısının gelişeceğini ekleyelim. Ayrıca bu servis için birçok geliştirici oyunlarını özel olarak adapte edecek ya da yeni bir tane yayınlayacak. Duyuruda 100’den fazla oyunun servise eklendiği açıklandı.

Bir çok özelliğe sahip olan Apple Arcade çevrim dışı hizmeti sayesinde bir çok oyunu çevrim dışı oynatıyor. Bununla birlikte oyuna kaldığınız yerden devam özelliği de var. Yani Apple’ın bu servis için kullandığı bulut sistemi de oldukça gelişmiş.

Herhangi bir reklam ya da oyun içi satın alma olmayacak. Tek satın alacağınız şey Apple Arcade aboneliği olacak. Bunlar aylık paketler halinde satılacak. Aile paylaşımlı paketlerin olduğunu da söyleyelim ama fiyatla ilgili herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Oyunculara Müjde! Apple Arcade Duyuruldu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir