One Tower Alışveriş Merkezi

One Tower Ankara’nın ilk konut alışveriş merkezi kompleksi olma özelliğine sahip tasarımı ve eşsiz konumu ile dikkat çene bir proje. Alışveriş merkezi, Ankara’daki prestijli konumu ile bir yandan moda ikonu mağazaların dikkatini çekerken, diğer bir yandan da dünya mutfağının en özel yemeklerini yiyebileceğiniz de bir alışveriş merkezi. One Tower içerisinde geçirdiğiniz zamanın nasıl geçtiğini eşsiz doğası, temiz ve ferah koridorları sayesinde fark dahi etmiyorsunuz. Alışveriş merkezleri Ankara içerisinde sosyal açıdan da özel bir konuma sahip. Ankaralılar sosyal aktivitelerinin büyük bölümlerini AVM’ler içerisinde geçirmeyi tercih ediyor. One Tower AVM, gerek düzenli organize ettiği gerekse de dönemlik düzenlediği etkinlikleri ile de Ankaralıların durak noktası oluyor.

One Tower Mimarisi

one tower alışveriş merkezi

One Tower gibi bir alışveriş merkezi Ankara içerisinde diğerlerine göre mimarisiyle ön plana çıkan bir AVM. Tabanlıoğlu İnşaat imzası taşıyan One Tower, doğa ile barışık bir konumda doğa ile dost bir temizlik anlayışına sahip. Extra clear özellikli camları, güneş ışığını tüm renkleri ile içeri alırken, yine aynı dış cephe camları AVM’nin sıcaklığını yaz kış koruyacak şekilde hizmet sağlıyor.

One Tower Ankara alışveriş merkezi içerisinde özenle ayrılmış mağazalara mimari tasarımın çekiciliği ve ahengi sayesinde pratik bir şekilde erişmek de söz konusu. Tepehome Zen Pırlanta, BG Çocuk Giyim gibi Ankara’nın önemli mağazalarını içerisinde bulunan One Tower koridorlarında yürürken, büyük bir yaşam kompleksi içerisinde olduğunuzu kolaylıkla anlayacaksınız.

One Tower Mağazaları

Alışveriş merkezleri Ankara içerisinde mağazalarına göre de değerlendirilebilmektedir. One Tower mağazaları, moda ikonlarının yüksek gelirli bir bölge olması nedeniyle yoğun talep gösterdikleri mağazalardır. Oran bölgesinin etrafında yer alan prestijli konutlar ve plazalar, çok sayıda büyükelçilik ve konsoloslukların bu bölgede yer alması ve şehrin büyüyen yüzünün bu taraf olması, One Tower mağazalarına yönelik kaliteli moda isimlerinin taleplerini de her geçen gün arttırmaktadır.

One Tower AVM, toplamda 4 kat içerisinde 100’e yakın mağazası ile müşterilerine hizmet verir. 5 dakikalık mesafede 2 yüz bin kişiye alışveriş ve etkinliklerden faydalanma imkanı tanırken, 15 dakikalık mesafede bu sayı 8 yüz bin kişiye artış gösterir.

Doğasıyla One Tower

Ankara’nın prestijli konumu olan Oran’da bulunan One Tower kompleksi, doğasıyla da göz dolduran bir konumda. Gerek AVM içerisinde gerekse de dışarıda, doğayla iç içe, onun tüm renklerini görebileceğiniz bir konumda olan One Tower’ın, sadece teknolojisi ile ve mimari kalitesi ile değil, doğasıyla da diğer alışveriş merkezlerinden ayrıldığını söyleyebiliriz.

Alışveriş merkezleri Ankara içerisinde genelde doğa ile dost bir konumda olmadıklarından, gerek kalitesiyle gerekse de eşsiz doğasıyla en çok tercih edilen Ankara AVM’lerinin başında One Tower geliyor. BG çocuk giyim, Tepehome Zen Pırlanta gibi prestijli mağazaları ile de her geçen gün daha fazla Ankaralı One Tower’ı ziyaret ediyor.

One Tower AVM hakkında daha fazla bilgi için https://www.onetoweravm.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

One Comment

  1. Volkan Aydemir avatarı Volkan Aydemir dedi ki:

    Günümüz dünyasında bir çok firmanın arzu ettiği en büyük iş en hızlı şekilde
    ürün veya gönderilerinin yerine yetiştirilmesidir. Bakıyoruz hayat okadar hızlı
    akıyorki bir anda insan acil bir iş yada acil bir durum içinde olabiliyor bu
    durumda motorize edilmiş kuryeler ile şirketinizin tüm gönderilerini en hızlı
    olarak yerine ulaştırabiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir