Nubia Red Magic 3 Telefonun Özellikleri Performansı

ZTE’nin yeni cihazlarından Red Magic 3 cihazı test sonuçları ortaya çıktı. Harika bir telefon bizi bekliyor gibi geliyor. Bununla birlikte telefonun kendine has özellikleri de bulunuyor. Bu yazıda bunlardan bahsederken telefonun test sonuçlarını karşılaştırmalı olarak yayınlayacağım. Red Magic cihazının diğer modelleri bir oyun telefonu olarak tanıtılmıştı. Bununda bir oyun telefonu olacağı kesin çünkü cihazın fanlı soğutma sistemi var.

İşlemci olarak Snapdragon 855 tercih edilmiş. Bununla birlikte rakipleri gibi 8 ve 12Gb ram seçenekleri bulunan cihaz ayrıca test bilgilerinde 128Gb dahili depolamayla görüntüleniyor. Elbette farklı seçenekler de olacaktır.

1080P çözünürlüklü yüksek yenileme hızıyla ekranı oldukça dikkat çekici olsa da FullHD bir ekran neden tercih edildi bilinmiyor lakin mobil cihazlar için fullhd ekran hala yeterli kabul ediliyor.

Oyun telefonu olmasından kaynaklı 5000mAH bataryaya sahip. Bu bataryayı doldurmak da kolay olmayacaktır. Bunun için 30W hızlı şarj desteği telefona eklenmiş.

Cihazın en önemli özelliği olarak kendine özgü fanlı soğutma sistemi olması. Konuyla ilgili başka bir detay yok.

Nubia Red Magic 3 Telefonun Özellikleri Performansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir