Moda Sektörünün Her Alanı için Ücretsiz PrestaShop E-ticaret Teması

Potansiyel olarak iş akışınızı daha verimli bir hale sokmak adına internet günümüzde en etkili yollardan birisidir. Günümüzde, e-ticaret hacminin genişlemesi kesinlikle arz-talep ile doğru orantıda dır. Dünyamız gelişiyor ve yaşadığımız bu dünya bizlere farklı avantajları da beraberinde getiriyor. Neredeyse artık satın almak isteyip bulamadığımız hiç bir şey yok. Elbette, teknolojinin günümüze olan katkısı tartışılmaz. Şu an günümüzde insanlar istedikleri gibi web siteleri oluşturabilir ve kendi kabuklarının dışına çıkma noktasında interneti, olumlu bir araç olarak kullanabilirler bu gerçekten anlaşılabilir ve doğru bir istektir.

Bugünkü yazımızda, kendi kabuğunun dışına çıkmak isteyen yeni bir moda mağazası veya var olan moda mağazasının tasarımını değiştirmek isteyen herkes için oldukça avantajlı bir gün olacağına emin olabilirsiniz.

PrestaShop e-ticaret yazılımı kesinlikle, e-ticaret hayatına başlamak isteyen kişiler için harika bir nimet. Bu sistemin açık kaynak kodlu olması ve dünya üzerinde bir çok geliştiricisi olması, gerçekten etkileyici bir avantaj. Aynı zamanda, piyasada bir çok ücretli ve ücretsiz PrestaShop teması bulunması kesinlikle bizlerin işlerini önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

Bugün sizlere yeni ve Premium özelliklere sahip olan ücretsiz bir PrestaShop E-ticaret yazılımını ücretsiz olarak sunmak istiyorum. Oldukça fonksiyonel özellikleri içerisinde barındıran bu harika şablon modern web ortamını en iyi şekilde yansıtıyor. Günümüz internet gereksinimleri ile hazırlanmış tasarımı ve üst düzey kodlaması ile kesinlikle sizi farklı bir boyuta taşıyabileceğine emin olabilirsiniz.

Müşterilerinizle aranızdaki ilişkiyi, daha düzeysel bir boyuta taşımak ve internetin size sunmuş olduğu avantajlardan yararlanarak sesinizi daha geniş kitlelere duyurma amacındaysanız kesinlikle bu tam donanımlı şablon sizlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. Bu şablon zengin BootStrap işlevselliği ile sizlere sunulmaktadır. Yanı bunun anlamı, izleyiciler web sitenizi her nereden ziyaret ederlerse etsinler kesinlikle onlara harika bir kullanıcı deneyimi sunacağınıza emin olabilirsiniz.  Bu temanın duyarlı yapısı ile daha fazla müşteri potansiyeline sahip olabileceğinize emin olabilirsiniz.

Aslına bakarsanız, bir e-ticaret yazılımına ihtiyacınız olmasa bile üstündeki stok fotoğraflarından bile dilediğiniz gibi yararlanabileceğiniz harika bir PrestaShop şablonu sizleri bekliyor.

Ücretsiz PrestaShop E-ticaret Teması 2015

 

Demo  Hemen İndir

 

Bu şablon, size TemplateMonster ekibi tarafından ücretsiz olarak sunulmuştur. Bu e-ticaret şablonu size bir kılavuz olarak hizmet edecektir. Gelecekteki web sitenizi belirleyebileceğiniz harika özelliklere sahip bu şablonu kullanmak için hiç bir çekingeniz olmasın. Sadece, bu şablonla yapamayacağınız tek şey bulunuyor. Onu kesinlikle bir ticari amaç uğruna kullanamaz ve satışını yapamazsınız. Para ile satın alınmaz!!!

Bu içerik Barış Hepçorman tarafından aorhan.com için hazırlanmıştır.

One Comment

  1. FurkanUysal avatarı FurkanUysal dedi ki:

    Hocam bu harika tema için teşekkür ederim mobil uyumu ile gayet güzel e-ticaret siteleri hazırlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir