Miui Reklamları Ne Zaman Kalkıyor?

Xiaomi kullanıcılarının çoğunun canını sıkan reklamlar, ünlü markaların aksine Xiaomi’nin sevilmeyen özelliklerinden birisi. Hiç bir marka parasını verip aldığınız telefonda sanki size ücretsiz vermiş gibi reklam göstermiyor. Xiaomi’den yapılan açıklamaya göre geliştirme sürecinin sürmesi için reklamların gerekli olduğu söyleniyor. Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin yerleşik uygulamalarında reklamlar gösteriliyor. Buradan gelen gelir ise şirkete harcanıyor ve geliştirme süreci için kullanıyor. Bu yakında değişebilir.

CEO Lei Jun ve Ürün Müdürü Wang Teng benzer açıklamalar yaparak Miui arayüzünden ve yerleşik uygulamalardan reklamların kaldırılması konusunda çalışmalar yapıldığını duyurdu. Düşük fiyatlı alt kademe cihazlar haricinde bu reklamlar kaldırılacak. 5000 TL verip adlığınız Mi9’da reklam görmek ister misiniz? Tabi ki hayır!

Reklamların kaldırılacağı güncelleme ile Miui arayüzüne başka özellikler de eklenecek. Bunlar şu şekilde; WeChat özel olarak geliştirilecek ve uyumluluğu arttırılacak. Geri dönüşüm kutusu eklenecek. Silinenler ilk önce buraya düşerken 3 gün sonra otomatik olarak tamamen silinecek.

Büyüteç özelliği geliyor. Bildirim kutusu içine yeni bir bildirim kutusu ekleyebileceğiz. Bununla birlikte bildirimler içinde arama yapmak mümkün olacak. Ultra enerji tasarrufunu daha önce duyurmuştuk. Takvimin duyarlılığı geliştirilecek. Aynı gün içinde bir çok etkinlikten daha iyi bildirim alma özelliği.

Miui Reklamları Ne Zaman Kalkıyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir