Messenger Facebook Uygulamasına Geri Geliyor

Bir zamanlar oldukça olumsuz yorumlar yapılan Messenger’ın Facebook uygulamasından ayrı bir uygulama olarak piyasaya sürülmesi ve Facebook uygulamasız üzerinden mesajlara ulaşılamaması artık tarih olacak. Size durumu hatırlatalım. Uzun süre önce Messenger adında bir uygulama çıktı. Bu Facebook mesajlaşma uygulamasıydı ve Facebook uygulaması içinden gönderebildiğiniz mesajları ayrı bir uygulamaya alıyor ve Faceook üzerinden de bu özelliği kaldırıyordu. Bu durum Facebook’un ve Messenger’ın kan kaybetmesine neden oldu. Şimdi Messenger uygulaması Facebook’a entegre şekilde geri geliyor.

Facebook ve Messenger birleşiyor

Jane Wong, Facebook uygulamalarının betasını deneyen biri sürekli Twitter üzerinden konuyla ilgili paylaşımlar yapıyor. Son paylaşımlarından birisi Facebook uygulaması içinden mesaj gönderilebilmesi.

Baştan beri insanların bunu istediğiniz herkes biliyordu. Mesajların ayrı bir uygulama olarak sunulması Facebook’un genel politikasıydı. Diğer sahip olduğu uygulamalar için de aynı şeyi yaptı. Ama hepsi hataydı. Şimdi belki bu hatadan geri dönüyor belki de farklı planları var, şimdilik bilemiyoruz ama Facebook uygulaması içinden yakın zamanda başkalarına mesaj göndermek mümkün olacak.

Messenger Facebook Uygulamasına Geri Geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir