Letgo Nedir, Nasıl Kullanılır?

Gerek mobil platformda, gerekse de bilgisayar ortamında kullanılabilen Letgo uygulaması her geçen gün kullanıcılarını arttırmaya devam ediyor. Peki, insanlar bu uygulamayı ne için, nasıl kullanıyorlar?

letgo

Letgo bir alışveriş uygulamasıdır. Birçok insanda alışveriş zaafı vardır. Bu uygulama da bu sayede popüler olmayı başarıyor. İkinci el ve sıfır istediğiniz her türlü eşyayı satabileceğiniz bu uygulamada aradığınız her şeyi bulmak güç geçtikçe daha da mümkün hale geliyor. Uygulama yer bilgilerini kullanarak size yakın olan ürünleri öncelikli gösteriyor. Ayrıca istediğiniz yere göre de arama yapabiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış.

Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Uygulamayı açarak satmak istediğiniz ürünün fotoğrafını çekin. Ardından ürünün fiyatını belirleyin ve bir açıklama ekleyin. Gerekli onayları verdikten sonra ürününüz en geç 20 dakika içinde satışa çıkarılacaktır.

Bu tür uygulamaları kullanırken sizlere bir uyarı yapalım. Ürünün parasını almadan kesinlikle gönderim sağlamayın. Ya da diğer türlü düşünürsek ürünü almadan para ödemeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir