İş Ortağınız Google Workspace İle Tanışın

Özellikle şirket sahiplerinin oldukça ilgisini çekecek olan bu içerikte, sizleri tek bir platformda birçok avantajlı seçenekler sunan Google Workspace ile tanıştıracağız. Avantajlarının saymakla bitmeyeceği Google Workspace’nin birbirinden kullanışlı ve avantajlı 11 adet uygulaması bulunmaktadır. Kurumsal Gmail, video konferans takvim ve slayt gibi 11 adet uygulaması bulunmaktadır. Sizler için en iyi içeriği üreterek sizin avantajınıza birçok bilgi aktarımında bulunmaktayız. Bu ve bunun gibi işinize yaracak olan tüm bilgiler için HTekin dijital web çözümleri web sitenizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz şimdi birlikte ücretlendirme hakkında vermiş olduğumuz bilgilere birlikte göz atalım.

İş Ortağınız Google Workspace İle Tanışın

Ücret Lisansları İle Google Workspace

İçeriğimizin bu alanında sizlereGoogle Workspace fiyatlarından bahsedeceğiz. Sizin için özenle hazırladığımız paketlerimizin fiyat aralığını merak ediyorsanız içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. Üç ayrı paket ve fiyatlandırmamız mevcuttur. İlk olarak 61 TL’lik paketimizden bahsedelim sizlere. Bahsetmiş olduğumuz bu paketin içerisinde işletmeniz için kurumsal Gmail hesabı, 100 katılımcı ile görüntülü konuşma imkanı, kullanıcı başına 30 GB depolama alanı, güvenlik ve yönetim denetimleri vb. Gibi birçok avantaj sunmaktayız. Paketimize web sitemizden Business Starter ismi ile ulaşabilirsiniz. Bahsetmiş olduğumuz bu paketin yanı sıra iki adet daha paketimiz bulunmaktadır. Bunlar ise Business Standart ve Business Plus olarak adlandırılmaktadır. Bahsetmiş olduğumuz bu paketler ve çok daha fazlası için bilgi almak istiyorsanız web sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şimdi ise dilerseniz bir diğer başlığımıza birlikte göz atabiliriz.

Nelere Sahip Olacaksınız?

  • Bizi tercih ederek şirketiniz için kurumsal Gmail hesabı açarak çok daha profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz. İsim@şirketadı.com şeklinde Gmail hesapları açabilirsiniz.
  • 300 kişiye kadar kullanıcıya erişim sağlayabilirsiniz.
  • Çoklu görüntülü sohbetlerde maksimum 100 kişi ile video konferans yapabilirsiniz.
  • Kullanıcı başına 30 GB depolama alanı sunmaktadır.
  • En önemli hususlardan bir tanesi olan güvenlik ve denetim yönetimini sağlayabilirsiniz.
  • Standart destek alabilirsiniz.
  • Tüm Google Workspace uygulamalarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İş Ortağınız Olarak Google Neler Yapabilir?

Şirketinizde kimsenin bilmediği ve işlerinizi kolaylıkla halledebilen, sizi uğraştırmaya ve zaman kazanmanızı sağlayan bir ortağınız olsun istemez misiniz? Google Workspace uygulamaları ile bu mümkündür. Peki, bizler sizin ve şirketiniz için neler yapabiliriz? Dilerseniz birlikte göz atalım.

  • Hesap Yönetimi: Sizin yerinize hesabınızı kurabilir ve yönetebiliriz.
  • Güvenli Veri Aktarımı: Tüm verilerinizi sizin yerinize güvence altına alabiliriz. Eski verilerinizi sizin yerinize seve seve taşıyabiliriz.
  • Eğitim Ve Destek: Dilediğiniz eğitimi en profesyonel hali ile alabilir ve tüm detayların bilgilerine kolayca erişebilirsiniz.

Google Workspace İle İş Uygulamaların Tadını Çıkarın

İçeriğimizin bu kısmında sizlere Google Workspace’nin bünyesinde barındırdığı tüm uygulamalar hakkında bilgiler vereceğiz. Uygulamalarına tüm detayına ulaşmak için web sitenizi ziyaret edebilirsiniz.

  • Gmail: Kurumsal Gmail hesabı ile şirketinize çok daha avantajlı fırsatlar sunabilirsiniz.
  • Google Drive: Esnek depolama alanı ve ortak çalışma fırsatları ile diğer uygulamalara entegre etme fırsatı sunmaktadır.
  • Google Meet: Çevrimiçi sohbetlerinizin tadını Google Meet uygulaması ile doya doya çıkarabilirsiniz.
  • Google Calendar: Sizin yerinize önemli notlarınızı hatırlayarak size zamanı geldiğinde hatırlatan bir uygulamaya ihtiyacınız var ise Google Calendar tam size göre. Google Calendar ile önemli bilgileri unutmaya son.
  • Google Chat: Mesajlaşmanın tadını Google Chat uygulaması ile çıkarabilirsiniz.
  • Google Docs: Web tarayıcısı üzerinden metin belgeleri, tablolar gibi işlerinizi en profesyonel hali ile hazırlayabilirsiniz.
  • Google Sheets: Tablolar hazırlayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra veri girişleri de yapabilirsiniz.
  • Google Slides: Toplantıların ve sunumların vazgeçilmezi olan slaytların yapımı artık çok daha kolay ve eğlenceli.
  • Google Forms: Ortak çalışma imkanı ile form ve anketlerinizi arkadaşlarınız ile birlikte hazırlayabilirsiniz. Kolayca dilediğiniz kişilere gönderebilir ve sonuçları anında alabilirsiniz.
  • Google Sites: Web site oluşturmanın en akıllı ve kolay hali Google Sites uygulaması olmaktadır.
  • Google Keep: Günlük notlarınızı not defterinize almak yerine yanınızdan asla ayırmadığınız akülü cihazlarınıza alarak kaybetme olasılığınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Güvenlik Ve Kontrol: İşletmeniz Sizin Kontrolünüzde Olsun

İşletmeniz için üstün güvenlikli ve koruma sağlayan uygulamalar arıyorsanız Google Workspace uygulamalarını mutlaka denemelisiniz. Google altyapısı ve güvencesi ile tarafınıza sunulup, şirket bilgilerinizi tamamıyla güvende tutmayı hedeflemektedir. Çift faktörlü kimlik doğrulama ve şifreleme özelliği sunmaktadır. Üstelik yöneticilere de son derece gelişmiş kontrol seçenekleri bulunmaktadır. Güvenlik odaklı koruması sayesinde tüm verileriniz Google ile güvende tutulmaktadır.

Sonuç Google Workspace hakkında vermiş olduğumuz bu bilgiler şuan için sizlere karmaşık geliyor olabilir. Birbirinden güzel 11 uygulama kullanımı açısından sizleri korkutmuş olabilir. Lakin endişe edecek herhangi bir durum olmadığını bildirmek isteriz. HTekin web sitemizi ziyaret ederek sizlerde eğitimini alabilir ve bahsetmiş olduğumuz uygulamalar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Siz uğraşmak istemez ve güvenli bir şekilde hizmet veren bir web site arayışı içerisindeyseniz yine bizimle iletişime geçerek son derece profesyonel bir hizmet alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizim için her daim esastır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir