iPhone’da Düğme Şekilleri Nasıl Değişir?

Özelleştirme dediğimiz zaman akla son gelecek olan telefon iPhone’dur. iPhone’u özelleştirmek pek mümkün değildir. Ben neysem oyum, beni bu şekilde kullanın diyen cihazın sınırlı da olsa özelleştirmeleri bulunuyor. Bu yazımızda düğme şekillerinin nasıl özelleştirildiğini anlatacağız.

iOS cihazlar Android’e benzemez. Çok kapalı bir sistemdir. Ekstradan uygulamalar yükleyerek özelleştirme yapmamız pek mümkün değildir. Eğer Apple cihazın içerisine bir yerlere özelleştirme için bir şeyler koymuşsa o zaman yaparsınız. Böyle bir şey yoksa kullanmaya devam etmek zorundasınız. Apple’ın erişilebilirlik ayarlarına eklediği düğme şekli değiştirme özelliğinden bahsedeceğiz.

  • Düğme şekillerini değiştirmek için şu yolu takip edin. Ayarlar – genel – erişilebilirlik – düğme şekilleri.
  • Düğme şekilleri içerisine girilebilir bir seçenek değil. Sağ tarafında aktif edebileceğiniz veya devre dışı bırakabileceğiniz bir buton bulunuyor.iPhone'da Düğme Şekilleri Nasıl Değişir?
  • Aktif ettiğiniz zaman sağ ve sol üst köşelerde bulunan seç ve geri düğmeleri farklı bir desen alarak daha da belirginleşiyor.iPhone'da Düğme Şekilleri Nasıl Değişir?

Bu kısıtlı özelleştirmeyi verdiği için Apple’a minnet duymalı mıyız acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir