iOS İçin WhatsApp ‘a Beklenen 3 Özellik Geldi

WhatsApp, internet üzerinden mesajlaşma, görüntülü konuşma ve konuşa gibi işlevleri olan ve de dünyanın en çok kullanılan, Facebook ‘un sahibi olduğu uygulama sık sık güncelleniyor. iOS için bir güncelleme daha geldi.

2.19.10 WhatsApp uygulama sürümünde iOS kullanıcıların 3 yeni özellik bekliyor. Beta sürümlerinde bunlardan bahsetmiş olsak da gelen güncellemeleri tekrar sizlere duyurmak istedim. Whatsapp’ın yeni özelliklerini kullanmak isteyenlerin derhal uygulamayı son sürüme güncellemeleri gerekiyor.

İşte WhatsApp ‘ın iOS sürümü için gelen o beklenen 3 yeni özellik;

Artık grup sohbetlerine mesajı alıntılayarak kişiye özel mesaj atmanız mümkün. Bu özel bir şekilde cevap vermek için önemli bir özellik.

Yeni güncelleme ile resim ve videolar için çıkartma özelliği de iOS için Whatsapp’a geliyor.

WhatsApp ‘ın durum kısmı için 3D Touch özelliği aktif oluyor.

Bütün bu yenilikler için Whatsapp’ı Appstore ‘dan güncelleyin.

iOS İçin WhatsApp 'a Beklenen 3 Özellik Geldi

2 Comments

  1. cagi avatarı cagi dedi ki:

    3 özellik diyorsun 3d touch geldi diyosun dalga mı geçiyon kardeş 🙂

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      burada ne anlatmaya çalıştığın belli olmuyor. durum kontrolü için 3d touch özelliğinden bahsediyor. yani sen ne demek istiyorsun? yani bana gelmedi mi demek istiyorsun yoksa çoktan geldi mi diyorsun? anlamak mümkün değil, dalga mı geçiyorsun? hiç çekilmiyor. 3 özellik dedin nerde 3 mü demek istiyorsun? biraz daha açık ol da cevap vermeye değsin.
      3 özellik: durum kontrolü için 3d touch, resim ve videolar için çıkartma, grup mesajlarına özel olarak cevap verme. okumada sıkıntı mı var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir