Instagram Hikayelerini Daha Çok İnsana Gösterme

Instagram Hikayelerinde paylaştığınız şeyi çok daha fazla insana yaymak için basit ama etkili ipuçlarımız var. Bunları uyguladığınız zaman sadece sizi takip eden insanlara değil sizi takip etmeyen insanlara da ulaşabileceksiniz. Bunu nasıl yaparsınız, yazımızın devamında anlatıyoruz.

Instagram hikayelerini daha fazla insana yaymak için yapmanız gereken tek şey etiketleri kullanmak. Peki hikayelerde etiketleri nasıl kullanırsınız?

Hikayenizi ekledikten sonra çıkartmalar arasından etiket seçmelisiniz. Bu etiketi paylaşımınızla en uygun şekilde belirleyin. Bu sayede ilgili insanlar görecek ve bu kişilerin sizi takip etme ihtimali yükselecektir. Ne yazık ki çıkartmalar kısmından sadece 1 adet etiket eklenebiliyor. Bu durumda yapmanız gereken gönderinizin üzerine yazı yazmak.

Hikayenizi yükleyin ve üzerine yazı yazın. Dikkat etmeniz gereken ise yazmadan önce başına # koymak. Bu sayede etiket olduğunu zaten biliyorsunuz. Bu şekilde de istediğiniz kadar etiket eklemeniz mümkün ama abartmadan. Çünkü gönderinizin de görünmesi lazım.

Instagram Hikayelerini Daha Çok İnsana Gösterme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir