Instagram Çoklu Hesaptan Paylaşma Özelliği Nedir?

Instagram’a önemli bir güncelleme ve önemli bir özellik geldi. Bu özellikle birlikte uğraşmadan bir paylaşımı aynı anda birden fazla ekli hesabınızda paylaşmanız mümkün. Bu güncelleme şimdilik sadece iOS cihazlarda var ve Android için ne zaman geleceği belli değil. Özelliğin tam olarak ne olduğunu anlatalım.

Instagram’da paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçiyorsunuz. Daha sonra diğer basit ayarları yaptıktan sonra yeni sürümde şimdi aynı telefondaki aynı uygulamada ekli diğer hesaplarınızı da görüyorsunuz. Yanındaki içaretleri açık konuma getirdiğiniz zaman hepsine aynı anda bu paylaşımı aynı oradan yüklemişsiniz gibi gönderebiliyorsunuz.

Bu özellik birden fazla ürün sayfası olan şirketlerin Instagram hesapları için oldukça etkili bir özellik. Zira hesaplar arasında geçiş yapmak işkence haline gelebilir.

Bu butonlar tıpkı hali hazırda var olan Facebook, Tumblr butonları gibi yer alıyor ama paylaşım tıpkı o hesaptan gönderilmiş gibi görünüyor. Yani bir yeniden paylaşım ya da Tekrar gönderme şeklinde değil.

Bu özellik şimdilik iOS cihazlarda.

Instagram Çoklu Hesaptan Paylaşma Özelliği Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir