Infinity Blade III; iOS için grafikleri en harika oyun!

İnfinity Blade serisinin üçüncü olan oyunuda nihayet çıktı. Aslında iOS ile birlikte eminiz ki tanıtımları izlemişseniz bu oyunu da mutlaka görmüşsünüzdür. Oyuna iOS için grafikleri en harika oyun derken gerçektende bir abartma unsurunun bulunmadığını bilmelisiniz. Bu tarzda bir oyun için şuana dek yapılmış en iyi grafikler bu oyunun içerisinde yer alıyor.

Öyle görünüyor ki bu serimiz artık İnfinity Blade’in son oyunu olacak gibi. Yine de bu oyunun o zaman sonuna kadar tadını çıkartmak lazım oyunda o kadar çok değişiklik yapılmış ki ikinci sürüme göre çok daha fazla eşya, saldırı da büyük hassasiyetler ve oynanabilir iki karakter eklenmiş.

Bunların yanı sıra elbette bir de mükemmel grafiklerimiz var. Şuanda oyunun fiyatı da haliyle en iyi grafiklere sahip olmak isteyenlere göre ayarlanmış. Şuan ki fiyatı ile tam olarak 12,99 TL’ye denk geliyor. Ancak eğer gerçekten muhteşem grafikler ile size bir konsol ya da PC oyununu aratmayacak bu aksiyona katılmak istiyorsanız bu paranın ederi bir oyundur.

Infinity Blade III; iOS için 12,99 TL’den satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir