GTA 5’te Silah Deneyimi Nasıl Geliştirilir?

GTA 5 oynayanlar oyunda yer alan müthiş silahlarla tanışmış olmalılar. Makineli tüfekler, tabancalar, roket atar ve daha birçok ölümcül silah. Bunları kullanmak için GTA serisi tüm oyunlarda geliştirme özelliği bulunur. Örneğin makineli tüfeği kullanırken zamanla gelişir. İyi nişan aldığınızda o silahla çevreye ölüm saçtığınızda silah adım adım gelişir. Ancak bir yolu daha var. Hepsini toplu halde geliştiriyorsunuz. 3 aşamada altın, bronz, gümüş gibi madalyalar alıyorsunuz. Peki, nasıl yapacaksınız?GTA5 2015-10-20 18-09-28-83

Bunu yapmak için silah dükkanı bulmanız gerekiyor. Haritada yer alan tabanca işaretine gideceksiniz. Ancak iki adet tabanca şekli var. İkisi de birbirinden farklı. Biri koyu renkte, diğeri ise koyu tabanca simgesi beyaz çerçeve içinde. İşte siz beyaz çerçeve olana gideceksiniz. O dükkana girdiğiniz zaman sola döneceksiniz. Sol tarafta atıl poligonu var. Ona girdiğinizde kapıdan girmeden e tuşuna basacaksınız. E tuşuna bastığınız zaman kulağınıza sesten korunmak için bir kulaklık takacaksınız. Kulaklıkla beraber içeriği girdiğiniz zaman size tüfek listesini gösterecek. Oradan istediğiniz silahı seçmenizi isteyecek. Altta yer alan ağır makineli tüfeği seçemiyorsunuz. Seçmek için diğer silahların hepsinden en az bronz madalya almanız gerekiyor.

Tüfekleri seçtiğiniz zaman karşınıza hedefler konacak. Hedeflerin kimi sağa kimi sola gidiyor. İşinizi zorlaştırmak amacıyla bunu yapıyorlar. Tam ortadan vurmaya çalışın. Belirli bir baraj var. Buna bronz barajı deniyor. Onu geçtiğiniz zaman ekranınıza zaman tükendiğinde passed yazacak. Yani geçtiniz diyor.

Bu şekilde silah deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir