Google Play’de Olmayan Uygulamaları Nasıl İndirilir?

Google Play, Android’in uygulama mağazası oldukça geniş bir oyun ve uygulama yelpazesine sahipken bazı oyun ve uygulamaları bulmanız da mümkün olmuyor. Özellikle oyunlar konusunda bazı şirketler belli bölgelere oyun sunucularını açıyor. Bu durumda bu oyunları Google Play’de bulmanız mümkün olmuyor, bulsanız bile “bu oyun ülkenizde kullanılamıyor” uyarısı alıyorsunuz. Böyle bir durumda ne yapmalısınız?

APK indir

Bunun için sizlere 2 farklı seçenek sunacağız ki dünyada en popüler olan seçeneklerden ikisi bu diyebiliriz. Birincisi Apkmirror.com ikincisi ise apkpure.com.

Bu siteler oldukça geniş bir apk dosya seçeneğine sahip. Google Play gibi işleyen uygulamaları dahil var. Android Police sitesi apkmirror.com’u denetlediğinden bu sitenin en güvenli alternatif olduğundan bahsediliyor. Uygulama geliştiriciler bazı kriterlerden geçerek uygulamalarını yükleyebiliyor.

https://www.apkmirror.com/

Apk Pure sitesi ise dünyanın en popüler alternatif uygulama sitesi olarak biliniyor. Çok fazla seçenek olduğu için çok tercih ediliyor. Ayrıca mağaza uygulaması da oldukça işlevsel. Oyuncular tarafından Google Play’den daha iyi olduğu söyleniyor. Bunun sebebi ise bilinmeyen değerli oyunları ön plana çıkarması.

Bununla birlikte bu siteler, beta aşamasında olan ve Google Play’de yayınlanmamış test edilen oyunları yayınlamalarıyla biliniyor.

Google Play'de Olmayan Uygulamaları Nasıl İndirilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir