Google Özel Haritalar Nedir?

Google’ın yeni özelliği haritaları kendinize özgü şekilde değiştirmeye izin veren Haritalarım hizmeti. Oldukça faydalı olabilecek Haritalarım hizmeti sayesinde kendinize özgü, bir çok yeri işaretleyebildiğiniz arşivleyebildiğiniz ve de yayınlayabildiğiniz bir harita. Bakın size anlatayım… Haritalarım hizmeti hayal gücünüze kalmışken benim aklıma gelen fikirler şu şekilde;

Kendinize özel haritanızı oluşturup üzerine arkadaşlarınızın ev adreslerini işaretleyebilir ve haritanıza “arkadaşlarımın ev adresleri” şeklinde yapıp daha sonra o haritayı bu adresleri bulmak için kullanabilirsiniz. Ya da ziyaret ettiğiniz çevrenizdeki bütün eczaneleri işaretleyebilir ve eczaneler şeklinde arşivleyip daha sonra kullanabilir hatta bunu yayınlayabilirsiniz. Bunun gibi örnekler mevcuttur.

  • https://www.google.com/maps/d/u/0/ adresine gidin.
  • Google hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.
  • Daha sonra yeni harita oluştur butonundan haritanızı değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Bu haritaları arşivlemek mümkün olduğu gibi başkalarıyla paylaşmanız da mümkün.

Google Özel Haritalar Nedir?

One Comment

  1. MOTO KURYE avatarı MOTO KURYE dedi ki:

    Herkese bu web sitesinden ayrıntılı olarak okumaları için çok özel bir fırsat verdiğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman çok müthiş ve benim için çok eğlenceliydi. Bu web sitenizi araştırmak için özellikle haftada üç kez elinizde olan son şeyleri okumak için arama yapıyorum. Gerçekten de, verdiğiniz harika çözümlerle her zaman motive oluyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir