Google Haritalar Toplu Taşıma Tercihlerinizi Değiştirecek

Google Haritalar’a iki yeni özellik eklendi. Asıl amacı olmamasına rağmen dünyanın en çok kullanılan navigasyon uygulamalarından biri olması sizi şaşırtabilir ama çoğu zaman oldukça yetenekli bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. İlk etapta Amerika’da denenecek olan özellik yakın zaman içinde ülkemize de gelecek.

Otobüsler için canlı trafik bilgisi

Hangi otobüs hangi yolu kullanıyor, nereden nasıl gidiyor standart bilinen şeyleri merak ediyor musunuz? O halde bu özellikle otobüs hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Yabancı olanlar bu özellikle birlikte nereye kaç numaralı otobüsle gideceklerini bile bulabilirler.

Hangi hat çok daha kalabalık?

Peki otobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarından hangi hatların çok daha kabalık olduğunu bilmek ister misiniz? Google Haritalar’ın yeni özelliği sayesinde nereden en çok yolcu biniyor nerede sıkıntı çekebilirsiniz görebileceksiniz.

Google Haritalar’ın bir navigasyon gibi kullanıldığını söylemiştik ama gelen bir çok haber de can sıkıcı, bazı durumlarda sürücüleri yanlış yönlendirdiğini görmekteyiz. Özellikle çok popüler olmayan yerlerde Google Haritalar’a güvenmemeniz gerektiğini düşünüyoruz.

google maps

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir