Google Duo İle Başka Telefonun Ekranına Erişin

Bilgisayar üzerinde Teamviwer kullanmışlığınız varsa anlatacağımız bu özelliğe aşinasınız demektir. Google’ın Duo isimli sohbet uygulamasına yeni bir özellik geldi. Bu özellikle görüntülü görüşmenin bir tık ötesine geçiliyor. Telefonlar artık ekranlarını uzak kontrole verebiliyor.

Teamviwer uygulamasına bil bilgisayardan öbürünü kontrol etmek mümkündü. Bu sayede uzaktan destek almak kolaydı. Şimdi bunu Android üzerinden Google Duo uygulamasıyla yapabileceksiniz. Peki nasıl yapılıyor. İlk önce bağlantıyı kuruyorsunuz. Daha sonra kamera değiştirme ikonu üzerindeki yeni ikonu görebilirsiniz. Buna tıkladığınızda karşı tarafın herşeyi görebileceği uyarısı karşınıza çıkıyor. Kabul edip karşı tarafın sizin telefonunuzun ekranını görüntülemesine izin veriyorsunuz. Kırmızı alan içindeki herşey görülüyor.

Gelen bildirimlere göre uygulama şimdilik sorunlu çalışıyor. Geliştirilmesi gerekiyor. Google yakın zamanda tam sürümü bütün kullanıcılara yayınladığı zaman bu özellik stabil olarak kullanılabilecek.

Google Duo İle Başka Telefonun Ekranına Erişin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir