Goodnews Portal Teması v4

Konuk yazarımız Ersel Yıldız; 1992 Bursa doğumludur. Wordpress ve diğer hazır sistemler üzerinde çalışıyor.

goodnews-portal

İnternette tema arayanlar, özellikle portal tema arayanlar vardır elbet. Geçtiğimiz günlerde karşıma çıkan bu temanın hem çok amaçlı kullanımı var hem de görünüş açısından geniş kapsamlı bir tema. Demoya baktığınız zaman sizinde hoşunuza gidiceğinden hiç şüphem yok. Tema’nın son zamanlarda çıkan 4. versiyonu aşağıda ki linkte mevcuttur. Unutmadan söyleyeyim. Tema Themeforest’te satıştadır. Fiyatı 45$ (81 TL) ‘dır. Temayı satın alıp kullanmak isteyenler veya sorun/lar ile karşılaşanlar olursa iletişime geçebilirler.

5 Comments

  1. Mustafa avatarı Mustafa dedi ki:

    Bu temanın kadırılmasını rica ediyorum. Biz para verip bu temayı satın alıyoruz. Düşünün sizin şu an kullandığınız temanın wareze düştüğünü. Bu yaptığınız gerçekten ayıp. Kaldırılmaması halinde tema yapımcı ile iletişime geçeceğim. Karar sizin.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Beyefendi, sitenin sahibi ben değilim. Bu temayı da ben eklemedim ama bizim sitenin teması zaten temalar arasında yer alıyor. İsteyen ücretsiz indirip kullanabilir. Bu konuda abartacak bir şey yok. bedava kullanırsanız birkaç özellikten mahrum kalırsınız ücretli kullanırsanız tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Bu, bu kadar basittir. Siz ücretli kullanıyorsunuz daha çok özellikten faydalanıyorsunuz. Bedava kullananlara ve kullanmak isteyenlere lütfen müdahalede bulunmayın. Dilerseniz siz de bedava kullanıp diğerlerinin arasına katılın.

  2. Ufuk avatarı Ufuk dedi ki:

    Tema çok kullanışlı bi tema. Türkçe desteğe ihtiyaç yok biraz ingilizce biraz bilgisayar biraz da web bilgisi yeterli bence 🙂

  3. yunus avatarı yunus dedi ki:

    godnews temasının türkçe desteği yok türkçe sorununu nasıl halledebiliriz ayrıca anasayfa da kategori başlıklarının body kısmının yazı fontunu nasıl değiştirebiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir