General Mobile GM9 Plus Modeli Özellikleri

Barcelona’da tanıtılan General Mobile’ın yeni telefonu GM9 Plus özellikleri de resmi olarak ortaya çıktı. Ülkemizin gururu, bir zamanların en popüler markalarından olan General Mobile, yeni fiyat performans telefonu ve aynı zamanda amiral gemisini tanıttı. General Mobile 9Plus modelinin özelliklerini maddeler halinde sizlere sunuyoruz.

General Mobile GM 9 Plus modeli özellikleri

Ekran: 6.23 inç, 1080×2280 piksel ekran, çentikli, IPS

İşletim sistemi: Android 9

Kasa: Metal çerçeve, ön ve arka cam kaplama

İşlemci: Helio P60

Ram: 3Gb

Dahili hafıza: 32Gb

Ana kamera: 12Mp, 1.7 diyafram

İkinci kamera: 5Mp derinlik algılayan

Ön kamera: 8Mp, portre aydınlatma özelliği

Batarya: 3450mAH, Hızlı şarj desteği

Şimdilik ana özellikler bu şekilde. GM9 Plus modeli şirketin faliyet gösterdiği bütün ülkelerde aynı anda satışa çıkacak. Fiyat konusunda bir açıklama yapılmadı. Lakin hali hazırda piyasada olan GM9 Pro modelinden düşük olacağı kesin. GM 9 Pro modelinin fiyatı 1600 – 2000 arasında internette yer alırken bu modelin de yine 1200 – 1800 TL gibi fiyatlarla internette satışa sunulması bekleniyor.

General Mobile GM9 Plus Modeli Özellikleri

One Comment

  1. mehmet avatarı mehmet dedi ki:

    harika bir bilgilendirme olmuş . ellerinize sağlık. umarım fiyatıda uygun bir şey olur da bizlerde kullana biliriz. sizi yakından takip etmeye başladım… harika bir blogunuz var… kendinize çok çok iyi bakın..

    Bu arada değerli dostlarımı da youtube kanalıma abone ve destek olmaya beklerim.. https://www.youtube.com/channel/UCErYMzxAev4mG8ogf5Sk8pA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir