Facebook’ta Bir Gönderi Özel Mesaj olarak Nasıl Atılır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook’ta o kadar çok paylaşım oluyor ki her gün hepsine bakmaya çalışsanız başka şeylere vakit kalmaz. Bu nedenle kısmen bakıyorsunuz. Baktığınız paylaşımların arasından birkaçını beğeniyorsunuz. Bu birkaçından bir tanesini bir arkadaşınıza göndermek istiyorsunuz. Ancak onu herkesin görmesini istemiyorsunuz. Duvarında paylaşırsanız herkes görecek. Bu nedenle özel gönderi olarak yapmaya karar verdiniz. Facebook’ta Bir Gönderi Özel Mesaj şeklinde istediğiniz kişiye gönderebilmenize olanak tanıyor. Peki, bunu nasıl yaparsınız?

İlk olarak özel mesajda göndereceğiniz gönderiyi belirleyin. Ardından aşağıdaki resme bir göz atın.

Facebook’ta Bir Gönderi Özel Mesaj

İlk olarak paylaş, ardından kendi zaman tünelinde yazan yere tıklayın. Ondan sonra özel bir mesajda deyin. Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir resim gelecek.

Burada her şeyi gösterdiğim gibi yapın. İsim yazan yere göndermek istediğiniz kişinin ismini yazıyorsunuz. Ardında da bağlantıyı paylaş diyeceksiniz.

Eğer Facebook’ta Nasıl Sayfa Silinir? konusunu da merak ediyorsanız. Linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

2 Comments

  1. Facebook'ta paylaşım avatarı Facebook'ta paylaşım dedi ki:

    Özel paylaşım yaptığınızda (sadece belirlenmiş bir kişi görebilecek şekilde) bir gönderi paylaşıldığında o kişiye bildirim mi gider yoksa sıradan bir gönderi gibi mi görür? Lütfen yardımcı olun.

  2. yigit avatarı yigit dedi ki:

    Android telefonumda Paylaş butonuna bastıktan sonra özel bir mesaj ile Paylaş seçeneği çıkmıyor yardım lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir