Facebook Arkadaşlık İsteği Hakkında Herşey

Facebook Arkadaşlık İsteği Hakkında HerşeyFacebook arkadaşlık isteği hakkında bütün detayları bulabileceğiniz bu yazımızda ilk önce arkadaşlık isteğini silme iptal etme nasıl olur onu söyleyelim.

Arkadaşlık isteğini silmek

İstek kabul edildiyse zaten arkadaşlıktan ayrılmak gerekli, hala kabul edilmeyen isteklerin hepsi bekleyen arkadaşlık istekleri kısmında yer alır. Bekleyen istekler sayfasına ulaşıp buradan isterseniz arkadaşlık isteğini yok sayabilirsiniz.

Arkadaşlık isteğini kabul etmediğimi istek gönderen fark eder mi?

Birinin arkadaşlık isteğini kabul etmediğiniz zaman karşı taraf durum hakkında bilgilendirilmez ama şöyle küçük bir ayrıntı var. Birine arkadaşlık isteği gönderdiniz. Eğer hala isteği yanıtlamadıysa siz ona tekrar arkadaşlık isteği gönderemezsiniz. Böyle bir link yoktur çünkü. Onay bekleniyor gibi bir ifade yer alır. O kişi isteğinizi yok saydığında ise tekrar arkadaşlık isteği gönderebilir duruma gelirsiniz ki bu durumda karşı tarafın isteğinizi geri çevirdiğini anlayabilirsiniz. Pek çok insan bu ayrıntının farkında değildir.

Gizli arkadaşlık isteği nedir?

Gizli arkadaşlık istekleri de yine bekleyen arkadaşlık istekleriyle aynı yerdedir. Gizli arkadaşlık isteği görmezden geldiğimiz istekleri içerir. Bekleyen isteklerin en altında gizli arkadaşlık isteklerini görüntüle linki vardır.

Gönderdiğiniz arkadaşlık isteğini geri almak

Böyle bir şey henüz mümkün değil. Eğer birine yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdiyseniz hemen arkasından mesaj atıp özür dileyin ve kabul etmemesini isteyin. Zaten bilinçli bir kullanıcı tanımadığı birinin arkadaşlık isteğini kabul etmeyecektir.

2 Comments

  1. Ismail avatarı Ismail dedi ki:

    Birine istek gonderdiginizde kabul etmediginde engellediginiz zaman onun hareketletler dokumunde gelen arkadaslik isteklerinin icinde halan daha gozukmeye dewam edermi

  2. Merve avatarı Merve dedi ki:

    Gönderdiğiniz arkadaşlık isteğini geri almak hakkında bir eklemem var istek gönderdiğiniz kişiyi direk engelleyip daha sonra engeli kaldırınca istek otomatikman kalkıyor bilginize

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir