Erkek Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Sevgili demek ortak noktalar demek ve ortak noktalarınızı bildiğinizi ispatlamak hediyeyi doğru almaktan geçer. Bir çok site var hediye konusunda oldukça da fazla bence. Hiç biri de sizin kadar tanımıyor karşınızdakini size akıl versin. Ama ben size bu konuda yardımcı olmak istiyorum ve bunun nasıl yapılacağını biliyorum sanırım. Bende erkeğim sonuçta ve burada size erkekler ne isterin cevabını bulacağım.

Yazımda karşınızdakini tanıyın tanımayın bam tellerini bilin bilmeyin size vermiş olduğum bu tüyoları iyi kullanacağınıza eminim o yüzden gerçekten yararlı bir yazı yazmak istedim biraz uzun olabilir idare edin 🙂

Burcuna göre hediye seçmek şimdi gelelim hangi burç hangi hediyeyi sever burada sadece 1 hediye önereceğim ve hedefi tam ortasından vuracağız.

1-)KOÇ Burcuna kaliteli marka alın ayakkabı veya kemer cüzdan gibi.

2-)KOVA Burcuna fotoğrafla ilgili hediyeler alın veya makinesine objektif, dergi şaşırtın onu.

3-)TERAZİ Erkeğine aylık ilgisini çeken dergi abonmanlığı alın gezmeyi sever kaliteli şeyleri de.

4-)YAY Erkeğine alınacak en güzel hediye uçak bileti ve tatil yaylar sürprizleri sever.

5-)İKİZLER Burcuna Kesinlikle ahşaba oyulmuş hediyeler tarihsel anıt heykel gibi şeyler alın çok sever.

6-)AKREP Kesinlikle parfüm baharat özlü parfümler şişesi özel işlemeli olsun.

7-)ASLAN Kol saati en pahalısından.

8-)YENGEÇ İsmine özel kaliteli deri cüzdan tabi ki de.

9-)BOĞA Deri ve uzun süre kullanacağı cüzdan.

10-)BALIK Müzikle ilgili duygusal bir anı eski plak ve cd alın.

11-)BAŞAK Parfüm veya bulmaca oyunlarını sever.

12-)OĞLAK Ajanda ama ona özel masa isimliği de olabilir.

pasta1gzaYukarıda bahsettiğim hediyeleri sunuş biçimi elbette iyi bir hediye paketinde olmalıdır. Şaşırtmak hediyeyi daha da değerlendirir bütün erkekler şaşırmaktan hoşlanmasa da kafasındaki ön yargıyı dağıtmak için şaşırtmak şart.

Erkek sevgiliye hediye almak zor değildir. Gelelim erkeklerin ortak sevdiği noktalara. Herkes maç izlemeye bayılır ve unutulmaz efsane maçların  cd leri dvd leri bütün erkekler için ideal bir hediyedir.

Bütün erkekler saat takar bir kaç adet saate kimse hayır demez. Bütün erkekler cüzdanı sever kadın için çanta neyse erkek için cüzdan odur. Ve bütün erkekler forma imzalı tabi ki de imzalı top tuttuğu takıma ait ürünleri çok sever. Ve en önemlisi siz yanın da olun yemeğe çıkın yakının da kalın bir 10 dakika duygusallaşın ister ama tabi ki açık, açık söylemez bize hediye almak kolaydır. Önemli olan hediyedir hatırlamaktır ama çok ciddi ilişkilerde ve en az 10 senelik evlilikler de bence burcuna bakarak hediye almak en mantıklısı. Erkekleri yaşlarına göre değerlendirelim birde.

12 ve 25 yaş arası erkeklere oyun cd si sinema bileti gösteriler parfüm ve geziler tatiller hediye edebilirsiniz.25 ve 50 yaş erkeklerde ise iş biraz daha zor ona cüzdan, saat, araba, oyun takımı olta takımı av malzemeleri ve araba motor aksesuarları alabilirsiniz. 50 ve 100 yaşındaki erkekler ise doğum günü pastası ile memnun olur yanında sevdikleri olsun yeter ama gene siz ona çakmak ve tatil hediye edebilirsiniz küçük hediyeleri bile kabul eder bakmaz.

Çalışan erkek ve memur erkeklere alınacak hediyeler ise şöyle olmalıdır. Memur çalışan erkeklere: Gömlek, traş makinesi, gravat, kalem, telefon, laptop, ajanda, kar lastiği gibi hediyeleri severler. Çalışan serbest ve iş yeri sahibi erkeğe araba aksesuarı, kayak malzemeleri, deniz malzemeleri, tablet, tatil ve tiyatro sinema konser biletleri alabilirsiniz.

Hiç birini sevmez diyorsanız durun en güzel hediyeyi sona sakladım 🙂

Erkek Sevgiliye Hediye Bütün erkek grubuna uyan hediye tuttuğu takımın bütün sene gidebileceği Sezonluk Futbol Kombine Bileti 1. sınıf olacak işte bu erkek için en iyisidir 🙂

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir