En İyi Öz Çekim Yapan Telefon Hangisi?

Bir çok kişi telefonu ne oyun oynamak ne de bir uygulamadan faydalanmak için alıyor. Bazılar tamamen fotoğraf çekmek için telefon kullanıyor. Bu kişiler amaçlarından ötürü ön kamerası oldukça güçlü ve çok iyi öz çekim yapan kameraları oldukça iyi olmalı. Peki bunlar hangi telefonlar? En iyi öz çekimi hangi telefonla yapabilirsiniz.

DxOMark test uygulaması artık ön kameraları da test ettiğini duyurdu. Bu sayede testler neticesinde takipçilerine en iyi ön kameraya sahip cihazları listeleyebilecek.

En İyi Öz Çekim Yapan Telefon Hangisi?

Yukarıdaki görselde ön kamera ile en iyi fotoğrafı çeken telefonlar listeleniyor. Google Pixel 3 bu konuda lider. Ayrıca Google’In bu telefonlarda kullandığı kamera yazılımlarının da efsane olduğunu söylemek lazım.

En İyi Öz Çekim Yapan Telefon Hangisi?

Ön kamera ile video çekip Instagram’a mı koyuyorsunuz? Ya da bir Youtuber mısınız? O halde yukarıdaki telefonlar ön kamerayla en iyi video çeken telefonlar olarak listeleniyor.

En İyi Öz Çekim Yapan Telefon Hangisi?

Peki genel olarak en iyiler neler? Hem fotoğraf hem video kaydediyorum, ikisi ortaya karışık ne almalıyım? diye bir sorunuz varsa. Yukarıdaki listeye göz atın. Genel manada en iyiler listeleniyor.

One Comment

  1. Fabeka avatarı Fabeka dedi ki:

    Mi mixin bu kadar üstlere yer alması çok ilginç ve bu listede one plus 6t nin olmaması da çok ilginç . Yapılar kamera karşılaştırmalarında mi mix3 ün ne kadar geride kaldığı çok açık aslında 🤔

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir