En İyi iOS Cihazlar Hangileri? Antutu Testi

Android için her ay bir güncelleme paylaşan Antutu, iOS için de en iyi cihazlar listesini yayınladı. Peki bu liste nasıl oluşturuluyor. En iyi cihazlara nasıl karar veriliyor? Bunun için Antutu cihazları bası testlere tabi tutuyor. En yüksek performansı almak için cihazlar en zorlu grafik ve işlemci koşullarına maruz bırakılıyor. Örneğin yüksek kaliteli bir grafik yapısı cihazda oyantılıyor. Burada cihazın verdiği tepki ve fps düşüşü gözlemleniyor.

Bu zorlu şartlardan en iyi şekilde çıkan cihazlar en yüksek puanları alıyor. Peki bu cihazlar son testte nasıl sıralandı? Gelin bir göz atalım.

En İyi iOS Cihazlar Hangileri? Antutu Testi

İlk iki sıra tabletlere ait. Son zamanların en güçlü Apple tabletleri ayrıca en güçlü iOS cihazları olarak karşımıza çıkıyor. Tablet almayı düşününler bunu dikkate alın. iPad Pro’nun 2018 versiyonu 11 inç ve 12.9 inç çeşitleri en iyi iOS cihazlar.

Ardından ben en iyi telefonu arıyorum diyenler için iPhone XS karşımıza çıkıyor. Diğerlerini görselde görmek mümkün lakin bu cihazların yazılımsal açıdan sıkıntılı olduğunu söylemeden geçmeyelim. Son yayınlanan güncellemede yine bağlantı problemleri yaşanmaya başlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir